Αύξηση της χρήσης Συμπληρωμάτων Διατροφής σε όλο τον κόσμο.

Κοινοποίηση

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις για τη συνεχιζόμενη αύξηση της χρήσης Συμπληρωμάτων Διατροφής σε όλο τον κόσμο. Έχει διαπιστωθεί ότι μέσα στην επόμενη 5ετια η αγορά θα ανέλθει στα 60 δις δολάρια, σημειώνοντας αύξηση άνω του 10% ετησίως (Natural Pharmacy Magazine UK).
Φαίνεται όμως ότι και στην Ελλάδα, παρ` όλες τις συγκυριακές δυσκολίες των τελευταίων ετών, ακολουθούμε τη διεθνή τάση, με μικρότερη μεν, αλλά σταθερά ανοδική πορεία..
Αυτό οφείλεται στο ότι οι καταναλωτές ανακαλύπτουν καθημερινά την ανάγκη χρήσης Συμπληρωμάτων Υγείας που λειτουργούν άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ όπως αποδεικνύεται το κόστος τους είναι μικρότερο από τις δαπάνες που θα είχαν σε οποιασδήποτε μορφής περίθαλψης.

Είναι γνωστό ότι ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια που επιλέγει τα συμπληρωματά του:

• λόγω τρόπου ζωής (lifestyle)
• για την άμεση αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας, παράλληλα ή ανεξάρτητα με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή
• για την πολυπόθητη μακροζωία και το well being
• για να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση

Οι παγκόσμιες τάσεις στην αγορά συμπληρωμάτων ,τροφίμων

• 1. Το 60% των καταναλωτών παγκοσμίως αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία.
• 2. Ένας στους δυο καταναλωτές ανησυχεί για την έλλειψη βιταμινών στην υγεία του.
• 3. Οι καταναλωτές επιθυμούν να γνωρίζουν την προέλευση, καθώς και όλα τα στάδια παραγωγής που έχουν μεσολαβήσει μέχρι το τελικό προϊόν. Βασικά κριτήρια για την επιλογή τους είναι η ασφάλεια των προιόντων, η χώρα προέλευσης και βαθμός που εμπιστεύονται μια μάρκα.


Αισθανόμαστε υπερήφανοι που η LR Health & Beauty, με την ποικιλία προϊόντων και την παρουσία της σε κάθε κατηγορία, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός.
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok