Η Ευκαιρία του Δια-δικτυακού Mάρκετινγκ της LR Health and Beauty

Κοινοποίηση
Σήμερα για να διατεθεί ένα προϊόν στην αγορά μέσα από τα συνηθισμένα κανάλια διανομής, περνάει από μια σειρά ενδιάμεσων. Αυτοί οι ενδιάμεσοι είναι ο εξαγωγέας, ο εισαγωγέας, ο αντιπρόσωπος, ο πωλητής και το κατάστημα λιανικής. Όλοι αυτοί οι ενδιάμεσοι προσθέτουν στην τιμή του προϊόντος το δικό τους κέρδος ενώ παράλληλα τεράστια ποσά ξοδεύονται σε διαφήμιση για την δημιουργία του ονόματος του προϊόντος,Η ΙΔΕΑ

Αν κάποιος καταφέρει να βγάλει από την αλυσίδα όλους τους ενδιάμεσους εισαγωγείς, εμπόρους, διανομείς και παράλληλα βρει ένα τρόπο να προωθείται το προϊόν του στον καταναλωτή χωρίς να δαπανηθεί ούτε μία δραχμή σε διαφήμιση, τότε του μένει ένα τεράστιο περιθώριο κέρδους, το οποίο μπορεί να επενδύσει τόσο στην ποιότητα του προϊόντος, με αποτέλεσμα ευχαριστημένους πελάτες, όσο και στο νέο αυτό τρόπο προώθησης.

Ο νέος αυτός τρόπος προώθησης ονομάζεται Multi Level Marketing ή ΔΙA-ΔΙΚΤΥΑΚΟ MARKETING και τα άτομα που το κάνουν ονομάζονται Σύμβουλοι LR.

Αντί το κέρδος να μοιράζεται σε μια σειρά από ενδιάμεσους, δίνεται στους συμβούλους, δίνεται στο δίκτυο των συμβούλων.
• Είναι μια πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα.
• Είναι μια επιχειρηματική έξυπνη σύλληψη.

Ορισμός Δια-δικτυακού Marketing: Είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένας επιχειρηματίας έχει τα εμπορικά δικαιώματα κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας και μπορεί να εισάγει και κάποιους άλλους και να μοιράζεται μαζί τους τα κέρδη ή να κερδίσει bonus για τον τζίρο που έγινε από άλλους συμβούλους ή δικτυωτές που τους εισήγαγαν κάποιοι δικοί τους σύμβουλοι.

• Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει.

Στο Δια-δικτυακό Marketing υπάρχει ένας προμηθευτής, ένα σύστημα υποστήριξης (εκπαίδευση – δοκιμασμένο σύστημα) και αναζητάμε ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ αλλά ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ.

• Το Δια-δικτυακό Marketing εισάγει μια χωρίς περιορισμούς ΚΑΘΕΤΗ διάσταση βάθους που είναι εφικτή με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

• Πρόκειται για το ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΒΑΘΟΥΣ στις συμβατικές δουλειές το οποίο ονομάζουμε “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΑΣΕΩΝ” ή “ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ”

• Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι στις συμβατικές επιχειρήσεις η αναπαραγωγή γίνεται τυχαία, στο Δια-δικτυακό Marketing υπάρχει μέθοδος…

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ LR;


ΝΑΙ, πρόκειται πραγματικά για μια επιχειρηματική ευκαιρία!

Το 1985 ιδρύθηκε η LR-International στο Ahlen της Βεστφαλίας. Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η LR κατατάσσεται μεταξύ των ισχυρότερων επιχειρήσεων άμεση πώλησης στην Ευρώπη.
Από την έναρξη της LR στο Ahlen πρωταρχικός στόχος ήταν η επέκταση “διεθνώς” και μέχρι σήμερα η LR εδρεύει σε 30 χώρες και συνεχίζει την ανάπτυξή της. Απόδειξη είναι ο ρυθμός αύξησης του τζίρου της εταιρείας που στην Ελλάδα μόνο, το 2015, έκανε τζίρο πάνω από 35.000.000 εκ. ευρώ!!! Οι επιχειρήσεις Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ που αντιπροσωπεύονται από το Σύνδεσμο Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων, αποτελούν καθιερωμένο τομέα του λιανικού εμπορίου, με κορυφαίο γεγονός ότι το 2019 οι παγκόσμιες ετήσιες πωλήσεις της βιομηχανίας του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ υπερέβησαν τα 200 δισ. $. (Πηγή: WFDSA, International Statistics)
Από την ίδρυση της LR το 1985 όλα τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

Το “Made in Germany” είναι το συνώνυμο της υψηλότερης ποιότητας και αξιοπιστίας παγκοσμίως!
Από την αρχή συνεργαζόμαστε, αποκλειστικά με αναγνωρισμένα Ινστιτούτα. (FRESENIUS – DERMATEST – Ε.Ο.Φ.) Για άριστη ποιότητα!

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τη φύση την βλέπουμε ως πηγή έμπνευσης και υγείας. Αυτήν την πεποίθηση την υποστηρίζουμε με το να χρησιμοποιούμαι ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον. Όπου είναι εφικτό χρησιμοποιούμαι ξαναεπεξεργασμένα υλικά και μεταφορικά μέσα με λιγότερο βλαβερά καύσιμα. Το χαρτί μας προέρχεται από ανακύκλωση και αποφεύγουμε PVC όποτε μπορούμε.
Όλα αυτά τα συστήματα και οι διαδικασίες είναι σύμφωνες με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα υπάρχει παγκόσμια παρουσία της εταιρείας. Το αξιοσημείωτο εδώ είναι πως ένας σύμβουλος LR, μπορεί να δραστηριοποιηθεί σε όλες αυτές τις χώρες!

Σήμερα για να δημιουργήσει κάποιος μια επιχείρηση χρειάζεται τρία πράγματα: Κεφάλαιο, Προϊόν, Τεχνογνωσία.

• Πρέπει να διαθέτει κεφάλαιο για να στήσει το μαγαζί του, να το εξοπλίσει με έπιπλα, computers και κυρίως ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.
• Πρέπει να διαθέτει προϊόν άριστης ποιότητας γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ο πελάτης σήμερα προσέχει που ξοδεύει τα λεφτά του, ενώ παράλληλα είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ.
• Τέλος, πρέπει να διαθέτει τεχνογνωσία, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξέρει πώς και πού θα βρει τον πελάτη, πώς θα τον προσελκύσει, πώς θα καταφέρει να του πουλήσει τα προϊόντα του και φυσικά θα πρέπει να γνωρίζει τα προϊόντα του.
Ο σύμβουλος της LR μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να έχει ούτε ένα από τα παραπάνω στοιχεία!!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ LR

ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Είναι μια δουλειά στην οποία δεν υπάρχει αφεντικό και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να φτάσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο τζίρου! Μπορεί κάποιος να κάνει από μηδέν έως κάποια εκατομμύρια τζίρο χωρίς καμμία υποχρέωση σε κανένα. Όλα εξαρτώνται από τον ίδιο.

ΟΧΙ ΑΠΟΘΗΚΗ

Η ίδια η LR φροντίζει για το μεγάλο αυτό κεφάλαιο που χρειάζεται οποιαδήποτε δουλειά που χρειάζεται αποθήκη. Δημιούργησε στην Αθήνα μια τεράστια αποθήκη 20.000 τ.μ. για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των συνεργατών της. Ένα υπερσύγχρονο κέντρο στην Ερμού 50, στη Μεταμόρφωση στην Αττική.
Με ένα απλό τηλεφώνημα στην εταιρεία έχει κάποιος όλη την αποθήκη της LR στη διάθεσή του. Την επόμενη ημέρα της παραγγελίας παραλαμβάνει τα πράγματα που ζήτησε στο σπίτι του ή όπου αλλού θέλει με courier.

ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΟΧΙ ΡΙΣΚΟ

Είναι πραγματικά δουλειά χωρίς χρήματα. Το ποσό εκκίνησης στην LR το καθορίζει ο νέος σύμβουλος. Βέβαια με την καθοδήγηση του σπόνσορα, θα βρει ο νέος σύμβουλος τον τρόπο που θα ξεκινήσει τη δουλειά. Με σωστή οργάνωση, προγραμματισμό και ομαδική δουλειά γίνονται θαύματα. Το απλό σετ εκκίνησης στοιχίζει 99€, και το επαγγελματικό σετ 199€.Με αυτό το μικρό κεφάλαιο, όσο απίστευτο και αν φαίνεται ξεκινάει κανείς τη δική του επιχείρηση μέσα στην LR.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ο σύμβουλος της LR είναι πραγματικά ελεύθερος επαγγελματίας, όπως ακριβώς αυτός κρίνει σωστά. Στην αρχή, με τη βοήθεια του σπόνσορα, ο οποίος θα του δείξει το δικό του δρόμο μέσα στην LR. Ο σύμβουλος, βλέποντας και αξιολογώντας ακολουθεί το δικό του δρόμο. Είναι επάγγελμα που το ασκεί όποτε θέλει, όπως θέλει, όπου θέλει και όταν θέλει.
Είναι δουλειά “Από ανθρώπους, Με ανθρώπους, Για ανθρώπους” δεν είναι επιχείρηση Προϊόντων αλλά Ανθρώπων.
Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, κάτι που δεν ξεχνάει ο σύμβουλος, γι’ αυτό και δουλεύει γι αυτό, στο χρόνο που αυτός θέλει.

ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όλοι όσοι ασκούν το επάγγελμα του συμβούλου LR ξεκίνησαν με την ίδια ακριβώς αίτηση. Το πώς εκμεταλλεύτηκαν αυτό που λέγεται LR φαίνεται από τη θέση τους σήμερα στην εταιρεία.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο Σύμβουλος της LR ίσως είναι η μόνη δουλειά που μπορεί να ασκήσει ο μέσος Έλληνας, από την Ελλάδα, σε 30 χώρες στην Ευρώπη. Σίγουρα αν όχι αδύνατον, είναι δύσκολο να πουλήσει κάποιος σύμβουλος για παράδειγμα στη Γερμανία. Υπάρχουν όμως Έλληνες αλλά και γενικότερα άτομα ή γνωστοί στις χώρες αυτές, που θα μπορούσε να κάνει συμβούλους της LR. Έτσι, ο σύμβουλος της LR μπορεί να είναι στο σπίτι του και ταυτόχρονα να “βρίσκεται” σε 30 χώρες.

Οι άνθρωποι καθημερινά επενδύουν πολλά χρήματα και προσπάθεια σε επιχειρήσεις χωρίς σίγουρο αποτέλεσμα και με κίνδυνο να χάσουν τόσο τα χρήματά τους που μπορεί να τα έχουν εξοικονομήσει με την εργασία χρόνων, όσο και να απογοητευτούν και να φθαρούν ψυχικά από τη διαδικασία που μπαίνει κάποιος με το άνοιγμα μιας επιχείρησης.

Υπάρχει σήμερα μία επιχείρηση η οποία να μου εξασφαλίζει ένα σίγουρο υψηλό εισόδημα?

Ναι υπάρχει! Μπορεί σήμερα κάποιος να επενδύσει σε ένα όνομα όπως για παράδειγμα τα GOODYS – EVEREST – COFFEE ISLAND και με μία επένδυση της τάξης των 300.000 – 500.000 ευρώ να δημιουργήσει μία επιχείρηση με σίγουρο και επιτυχημένο μάρκετινγκ, μία επιχείρηση που θα του δώσει 3.000 – 6.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα.
Πόσοι όμως πραγματικά μπορούν να το κάνουν αυτό?

Αν αναρωτηθεί πραγματικά κάποιος ποιο είναι το ρίσκο σε μια επιχείρηση με σίγουρο και ποιοτικά (Πιστοποιούμενα) προϊόντα στην οποία δεν χρειάζεται ούτε κεφάλαιο ούτε τεχνογνωσία, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μόνο που έχει να χάσει είναι ο χρόνος του!!!

Ο κάθε άνθρωπος θα ήταν ευτυχής αν μπορούσε να ανοίξει μια επιχείρηση, να τη δουλέψει για ένα χρονικό διάστημα και αν αποφασίσει ότι δεν μπορεί να επιτύχει να την κλείσει και να πάρει πίσω το κεφάλαιο που επένδυσε σ’ αυτήν με μόνο χάσιμο το χρόνο του. Αυτό ακριβώς είναι η ευκαιρία που δίνεται στους συμβούλους της LR΄. Το μόνο που έχει να χάσει κάποιος που θα δουλέψει σαν σύμβουλος της LR είναι ο χρόνος του.

Επομένως ποιος είναι ο λόγος για να μη το κάνει κάποιος?

Ο μόνος λόγος που θα έβρισκε κάθε λογικός άνθρωπος είναι το να μη χρειάζεται τα λεφτά που μπορεί να κερδίσει από την επιχείρηση αυτή.!!
Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι σπάνιο, ο μόνος πραγματικός λόγος για να μην ασχοληθεί κάποιος με το επάγγελμα αυτό είναι να μην πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει.

Κάνει όμως κάποιος στη ζωή του μόνο αυτά για τα οποία είναι σίγουρος ότι θα πετύχει?

Καθημερινά, κάθε άνθρωπος δεν παίρνει ρίσκα?

Η διαφορά με την καθημερινή ζωή του ανθρώπου είναι ότι εδώ το ρίσκο δεν υπάρχει!!!
Το μόνο που έχει να κάνει ο σύμβουλος είναι να ακούει και να ακολουθεί τους συμβούλους που έχουν πετύχει στη δουλειά αυτή. Είναι η μόνη δουλειά στην οποία αυτοί που έχουν πετύχει και βρίσκονται πάνω από ένα νέο σύμβουλο είναι διατεθειμένοι να του αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της επιτυχίας και να τον βοηθήσουν να τους φτάσει και γιατί όχι να τους ξεπεράσει!!

Αυτό που τελικά καταλήγει κάποιος για τη δουλειά αυτή είναι:

Πώς δεν υπάρχει κανένα ρίσκο!!!

ΓΙΑΤΙ?

Το κεφάλαιο το διαθέτει η εταιρεία, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση αποθήκης με τα προϊόντα. Ο σύμβουλος δεν χρειάζεται να έχει ούτε γραφείο. Μπορεί πολύ άνετα να κάνει τη δουλειά στο σπίτι του, μέσα από το κομπιούτερ του. Η εταιρία του φτιάχνει δικό του υπερσύγχρονο site και δικό του eshop.
Το προϊόν υπάρχει και είναι άριστης ποιότητας! Η πραγματική ποιότητα των προϊόντων φαίνεται στα σεμινάρια προϊόντων που κάνει το δίκτυο. Ο καταναλωτής σήμερα δεν συγχωρεί. Αν η ποιότητα δεν ήταν άριστη δεν θα υπήρχαν επαναλαμβανόμενες παραγγελίες, ενώ παράλληλα η εταιρεία θα είχε κλείσει από τις αποζημιώσεις που θα πλήρωνε στους πελάτες της.

Τα προϊόντα είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα, από τους πιο σοβαρούς ιατρικούς οργανισμούς,ΕΟΦ,Institut Fresenius,Iasc,Dermatest μα πάνω απ’ όλα ΦΥΣΙΚΑ είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ.

Το δυσκολότερο πράγμα στο ξεκίνημα μιας επιχείρησης είναι η απόκτηση τεχνογνωσίας. Το να ξέρει κάποιος από διοίκηση επιχειρήσεων, από μάρκετινγκ, από πωλήσεις, από συμπεριφορά καταναλωτή και φυσικά το να γνωρίζει το προϊόν που προωθεί, είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο.
Ο σύμβουλος της LR δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτα απ’ όλα αυτά για να ξεκινήσει. Φυσικά όσα περισσότερα ξέρει τόσο καλύτερα και τόσο γρηγορότερα θα προχωρήσει, δεν είναι όμως λόγος για τον οποίο δεν θα ξεκινούσε.

Γιατί;

Μα γιατί όλα τα παραπάνω τα ξέρει το δίκτυο, τα γνωρίζουν πολύ καλά και θα τα κάνουν πολύ ευχαρίστως για λογαριασμό του, τόσο ο σπόνσοράς του όσο και όλοι οι σύμβουλοι που βρίσκονται πάνω απ’ αυτόν. Το μόνο που έχει να κάνει ένας νέος σύμβουλος είναι να ακούει και να ακολουθεί τις συμβουλές αυτών που ήταν στο δίκτυο πριν από αυτόν. Πολύ σύντομα θα γίνει ένας επιτυχημένος σύμβουλος και αυτός με τη σειρά του.

Και γιατί να ασχοληθεί ο σπόνσορας ενός νέου συμβούλου με το σύμβουλο αυτό;
Γιατί να χάσει το χρόνο του;


Γιατί πολύ απλά έχει να κερδίσει από το σύμβουλο αυτό. Η εξέλιξη νέου συμβούλου σημαίνει και εξέλιξη του σπόνσορά του. Όταν αναπτύσσεται το δίκτυο του νέου συμβούλου μαζί με το σύμβουλο αυτό κερδίζει και ο σπόνσοράς του!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;

Μπορεί ο συνεργάτης να έχει εισοδήματα για πάντα στη ζωή του υπό μορφή ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, όπως έχει ένας μουσικός ή ένας συγγραφέας.
Τα εισοδήματα αυτά είναι κληρονομήσιμα στα παιδιά μας!!

ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ‘Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ;

Σύμφωνα με το νέο ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ PLAN ΤΗΣ LR σε θέλει ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ (100%) και όχι ΠΩΛΗΤΗ .

ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ …. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ;

Τυπικά τα πυραμιδικά σχήματα βασίζονται στην αρχή ότι οι άνθρωποι στο κατώτατο σημείο της πυραμιδικής δομής συμβάλλουν στα οικονομικά κέρδη εκείνων που βρίσκονται στην κορυφή, όντας υποχρεωμένοι να καταβάλλουν ένα ορισμένο ποσό χρημάτων ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν στην πυραμίδα.

Για να αποκτήσει ένα άτομο τη συχνά σημαντική σε αξία αρχική επένδυσή του και να πραγματοποιήσει κάποιο κέρδος απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός νέων συμμετεχόντων που ο καθένας θα κάνει αρχική επένδυση.

Για να συμμετέχει κάποιος σε ένα σχήμα είναι υποχρεωμένος να αγοράσει συγκεκριμένη ποσότητα προϊόντων, η οποία συχνά δεν μπορεί να μεταπωληθεί.
Όσοι προωθούν παράνομα πυραμιδικά σχήματα επιδιώκουν να τους προσδώσουν τη μορφή μιας νόμιμης εταιρείας άμεσων πωλήσεων.

Για να κατανοήσετε τις σημαντικές διαφορές μεταξύ των πυραμιδικών σχημάτων και των νόμιμων άμεσων πωλήσεων:
• Το κράτος- ο στρατός- η Εκκλησία – η διάρθρωση των επιχειρήσεων έχουν πυραμιδική μορφή ΟΤΕ – ΙΒΜ – ΔΕΗ – MERCEDES – EUROBANK.
• Στο MLM λειτουργεί αντίστροφα.
• Ο καθένας μπορεί να φτάσει όπου θέλει.
• Χωρίς οροφή – περιορισμούς – ιεραρχία.
• Δεν υπάρχουν σύνορα
• Το MLM φέρνει τους ανθρώπους κοντά.
• Κοινωνικοποιεί τον άνθρωπο.
• Σε βγάζει από την βόλεψή σου.
• Το Δικτυακό Μάρκετινγκ δημιουργεί ένα ανεκτίμητο διαφημιστικό μέσο.
• Την αυθόρμητη προφορική μαρτυρία.

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Αυτή είναι η ερώτηση που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ακούνε πρώτη φορά για το δικτυακό μάρκετινγκ. Το παράδοξο είναι ότι με βάση τα νούμερα, με βάση τις στατιστικές, οι άνθρωποι που πετυχαίνουν στο δίκτυο είναι άτομα που δεν γνωρίζουν από πωλήσεις δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν, δεν τους αρέσει να μιλάνε σε άλλους, δεν τους αρέσουν οι πωλήσεις και γενικότερα άτομα που κανένας δεν θα περίμενε ότι θα πετύχαιναν.

Τα περισσότερα άτομα που ξεκινούνε τη δουλειά αυτή την κάνουν με την προοπτική ενός έξτρα εσόδου, ενός βοηθήματος στα οικονομικά τους. Το παράδοξο είναι ότι όσα άτομα το πάρουν απόφαση και ασχοληθούν πραγματικά, δραστηριοποιηθούν, ακούσουν τις συμβουλές που τους δίνουν οι σπόνσορές τους, φτάνουν μετά από ένα χρονικό διάστημα τα έσοδα που έχουν από αυτήν την μερική απασχόληση να είναι πολλαπλάσια από τα έσοδά τους από την κανονική τους απασχόληση.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ;

Ποιο είναι το ρίσκο πραγματικά στη δουλειά αυτή;
Αυτή είναι πραγματικά η δυσκολότερη ερώτηση να απαντηθεί! Οι επιτυχημένοι σε αυτή τη δουλειά λένε ότι το μόνο ρίσκο είναι ο ίδιος ο εαυτός μας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.


"Το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία, με πολύ χαμηλό κίνδυνο και πολύ χαμηλή οικονομική δέσμευση, να δημιουργήσουν το δικό τους περιουσιακό στοιχείο παραγωγής εισοδήματος και να αποκτήσουν μεγάλο πλούτο." Robert T. Kiyosaki, Επιχειρηματίας και Συγγραφέας

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Πηγή.Winners Seminars Group
cover Η Ευκαιρία του Δια-δικτυακού Mάρκετινγκ της  LR Health and Beauty
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok