Τηλεμεταφορά DNA μέσω νερού !

1-7-2017

Κοινοποίηση

Πριν μερικά χρόνια ο πολύ διάσημος επιστήμονας Luc Montagnier που τιμήθηκε με Νόμπελ για την ανακάλυψη του ιού HIV, ανακοίνωσε μία νέα ανακάλυψή του που έχει να κάνει με τις ιδιότητες του νερού.
Μη ξεχνάμε πως όλη η ζωή έχει προκύψει από το νερό… Το πώς, μέχρι τώρα δεν έχει ακόμη διευκρινισθεί. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλες οι θρησκευτικές παραδόσεις, ασχολούνται με το νερό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο … (Αγιασμός των υδάτων της Χριστιανοσύνης κ.λπ)

Ο Montagnier, λοιπόν, ανακάλυψε πειραματικά, πως DNA ενός ασθενούς με HIV που είχε στη διάθεσή του, τοποθετημένο σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα με καθαρό νερό, αφήνει μέσα στο νερό ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα, το οποίο διατηρείται μέσα στο νερό όσο και αν αραιωθεί στη συνέχεια αυτό (τόσο, ώστε να μην ανιχνεύεται μέσα του μόριο DNA).

Το ηλεκτρομαγνητικό αυτό σήμα, μπόρεσε τελικά να το καταγράψει σε ένα κομπιούτερ. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με πανεπιστήμιο της Ιταλίας, έστειλε το σήμα αυτό σε δικό τους ερευνητικό εργαστήριο (μέσω κομπιούτερ) και αυτοί με τη σειρά τους μετέφεραν το σήμα που έλαβαν στο κομπιούτερ τους σε δοκιμαστικό σωλήνα που περιείχε καθαρό νερό.

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα ήταν, πως το καθαρό αυτό νερό μετά από λίγη ώρα, είχε πάρει το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του DNA.
Στη σύγκριση που έγινε στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι το σήμα που ανιχνεύθηκε στο νερό στην Ιταλία, ήταν κατά 90% όμοιο με αυτό που τους στάλθηκε από το εργαστήριο του Montagnier ! Στην ουσία, δηλαδή, έγινε μία τηλεμεταφορά του DNA του ασθενούς, μέσω κομπιούτερ…

Σας έχω μιλήσει και για άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις που σχετίζονται με το νερό και τις ιδιότητές του, παλαιότερα. Οι αμφισβητίες, όπως πάντα, θεωρούν πολλές από αυτές ακόμη, «μη σοβαρές». Ωστόσο, επιστήμονες φωτισμένοι, που δεν νοιάζονται για τις γνώμες των άλλων αλλά προσπαθούν να υπηρετήσουν σοβαρά την επιστήμη τους, συνεχίζουν να πειραματίζονται και να ανακαλύπτουν.

Τελικά, αποδεικνύεται πως το νερό έχει μνήμη! Με άλλα μάτια θα εξετασθεί από εδώ κι εμπρός και το θέμα του τρόπου δράσης των ομοιοπαθητικών φαρμάκων...
Είμαι βέβαιη πως το νερό κρύβει μυστικά πολλά, που μένει ακόμη να ερευνηθούν, γι αυτό και παρακολουθώ το θέμα αυτό συχνά και βέβαια θα σας ενημερώνω.

Είναι «μαγική» αυτή η ζωή που ζούμε, και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει ούτε η κρίση, ούτε τα σχέδια των πολιτικών. Η ζωή θα συνεχίσει το δρόμο της, και μακάριοι όσοι μπορούν να τον διακρίνουν και να τον θαυμάζουν, μέσα στη τόση συσκότιση που φροντίζουν τα διάφορα συμφέροντα να μας προκαλούν…

πηγή.lenahealth.blogspot.gr


7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|5D7BD21B-E98E-467D-9502-E706A0921AA9
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|D985873E-3A47-46DF-BF92-D034CA553E66
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok