Η νέα τάση στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο / χειμώνα 2017 – 2018

25-10-2017

Κοινοποίηση

Όπως αλλάζουν οι τάσεις στη μόδα , έτσι προκύπτουν αλλαγές και εξελίξεις στον τομέα του μακιγιάζ.
Για τη φετινή λοιπόν σαιζόν οι ειδικοί προτείνουν να φαινόμαστε «σχεδόν» άβαφες.
Η τεχνική αυτή λέγεται Bare Face.

Επομένως, όσο πιο λίγα καλλυντικά χρησιμοποιούμε για το μακιγιάζ μας,τόσο το καλύτερο.
Η αρχή αυτού του μακιγιάζ θέλει η επιδερμίδα να είναι σε άψογη φυσική κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιποιούμαστε εντατικά την επιδερμίδα μας με τα κατάλληλα προϊόντα , για να είναι σωστά ενυδατωμένη και να έχει αυτού του είδους το μακιγιάζ σωστό αποτέλεσμα.


Καθαρίστε σχολαστικά την επιδερμίδα σας με γαλάκτωμα και λοσιόν που περιέχουν aloe vera 1-2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο, τονώστε την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας κάνοντας πήλιγκ και προσφέρεται εντατική ενυδάτωση, εφαρμόζοντας μια μάσκα προσώπου 3 λεπτών. Τέλος εφαρμόστε την κρέμα ημέρας και νυκτός .

Τώρα είστε έτοιμες να δημιουργήσετε ένα φυσικό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας ελάχιστα προϊόντα.

Πρώτα, ανάλογα με την επιδερμίδα σας εφαρμόστε είτε μια κρέμα με χρώμα, είτε ένα κρεμώδες make up, είτε ένα ματ make up. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα bronzer στα ζυγωματικά, το πηγούνι και στους κροτάφους για να φαίνεται η επιδερμίδα σας ομοιόμορφη και φωτεινή .
Η μάσκαρα για φέτος είναι προαιρετική, αν όμως επιθυμείτε να δώσετε ένταση στο βλέμμα σας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε.
Τέλος,για τα χείλη σας μπορείτε να επιλέξετε κραγιόν ή glossy με απαλές αποχρώσεις που θα σας προσφέρει λάμψη.
Όλα τα απαραίτητα προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τον κατάλογο γνωστής Γερμανικής εταιρείας που είναι πάντα ενημερωμένη.πηγή.Winners Seminars Group
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok