Μαρία Μικέλη

Κοινοποίηση
Ονομάζομαι Μαρία Σταματοπούλου-Μικέλη και γεννήθηκα στην Πάτρα.

Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου η χαρά μου ήταν να βρίσκομαι συνεχώς σε δραστηριότητες που χαρακτηριστικό τους είχαν την ομαδικότητα και την κοινωνικότητα.
Στην πορεία της ζωής μου είχα την ευκαιρία επιχειρησιακά να εμπλακώ σχεδόν με όλους τους τύπους εργασιακής δραστηριότητας. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα, επιχείρησα ως ελεύθερος επαγγελματίας ανοίγοντας ζαχαροπλαστείο , ασχολήθηκα επί τέσσερα χρόνια καλλιεργώντας την γη μαζί με τον σύζυγό μου, και άλλα τόσα χρόνια ακόμα ανοίγοντας βιοτεχνία απορρυπαντικών.

Αποτέλεσμα, χαμένος χρόνος, τεράστιος κόπος, μεγάλο ρίσκο, άγχος καταπέλτης, χαμένο χρήμα, διαρκής αναζήτηση οικονομικής αποκατάστασης, μηδενικό αποτέλεσμα αποκατάστασης των παιδιών μας, τελειωμένα όνειρα, μηδενικό όραμα, χαμένες αξίες.
Κατά την διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων διορίστηκα στο Δημόσιο Τομέα ενώ παράλληλα μου προτάθηκε από έναν καλό φίλο τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΤΑΛΗ να συνεργαστώ με την εταιρεία LR HEALTH & BEAUTY .

Το μόνο πράγμα που μου ζητήθηκε ήταν και είναι η θέληση για επιτυχία και η εργατικότητα.

Δημιούργησα την δική μου επαγγελματική ιστοσελίδα με την ονομασία SOCIAL NETWORKING FIRMS με σκοπό την άμεση ενημέρωση και επικοινωνία με τους συνεργάτες μου.
Στην αποδοχή της συνεργασίας μου αυτής καθημερινά ανακαλύπτω την διαφάνεια και την αξία των δραστηριοτήτων μου, ότι είμαι ένα αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της διεθνούς οικογένειας LR. Στην προσπάθειά μου να ισορροπήσω ανάμεσα στην πρωινή μου δουλειά και στο επάγγελμα LR βρήκα την ιδανική εργασιακή απασχόληση, διότι μου προσφέρει μηδενικό ρίσκο, ελεύθερη κατανομή χρόνου και προ πάντων αξία σε ότι κάνω.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή την πορεία δεν ήμουν ποτέ μόνη ιδιαίτερα όταν το 2008 δημιουργήθηκε από τον σπόνσορά μου η εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα διαδικτυακού μάρκετινγκ WINNERS SEMINNARS GROUP, που σκοπό έχει την παροχή υπηρεσιών μέσω δωρεάν εκπαιδευτικού συστήματος, με σεμινάρια από επιστήμονες και συνεργάτες εξειδικευμένους στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας ανεξάρτητες εταιρείες.

Ο συνδυασμός της συνεργασίας των WINNERS SEMINNARS GROUP με την μεγαλύτερη στην Ευρώπη εταιρεία άμεσων πωλήσεων LR HEALTH & BEAUTY είναι οι λόγοι που απερίφραστα προτείνω:

Ελάτε μαζί μας να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό πλάνο σχεδιασμένο ειδικά για εσάς.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΤΕ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤO

ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|1AE9F089-5A13-496F-8E06-7425D9FDBE31
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|C6AA8C9B-CB2A-49B5-8C5F-994DF659D39E
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok