Τα λάθη μετά απο αποτρίχωση μπικίνι!

18-11-2016

Κοινοποίηση

Η περιποίηση στην περιοχή του μπικίνι είναι κάτι που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες και η σωστή ενημέρωση είναι σημαντική…
Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά πλέον, τα μαγιό είναι ετοιμοπόλεμα και η αποτρίχωση είναι από τις συνήθειες που επιβάλλονται…

Απο την άλλη δερματολόγοι και αισθητικοί αναφέρουν διαρκώς συμβουλές για την αποφυγή δυσάρεστων παρενεργειών και εμείς σας τις παρουσιάζουμε μαζεμένες:


1: Φοράτε πολύ στενά ρούχα Ιδίως τις πρώτες μέρες μετά την αποτρίχωση φροντίστε να φοράτε άνετα ρούχα και εσώρουχα που δεν θα δημιουργούν τριβή και, κατα συνέπεια, ερεθισμό.

2: Πηγαίνετε για μπάνιο Οι δερματολόγοι τονίζουν «Αποφύγετε το μπάνιο, ιδιαίτερα σε πισίνα, για λίγες μέρες. Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να πάθετε κάποια μόλυνση». Φροντίστε να έχετε κάνει αποτρίχωση μερικές μέρες πριν πάτε για μπάνιο ή φύγετε για διακοπές.

3: Κάνετε ηλιοθεραπεία Αμέσως μετα την αποτρίχωση, το ευαίσθητο δέρμα σου σε συνδυασμό με την ηλιακή ακτινοβολία, μπορεί να προκαλέσει έντονο ερεθισμό ή υπέρχρωση.

4: Απλώνετε αυτομαυριστικά προϊόντα Οι αισθητικοί λένε ξεκάθαρα: «Οι χημικές ουσίες που περιέχονται στα selftan προϊόντα μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα, ενώ το χρώμα θα δείχνει διαφορετικό στια αποτριχωμένες και μη περιοχές του σώματος»

5: Κάνετε απολέπιση Κάνοντας αποτρίχωση, ιδιαίτερα με κερί, αφαιρείτε εκ των πραγμάτων τα νεκρά κύτταρα που έχουν συσσωρευτεί στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας. Συνεπώς το να κάνετε απολέπιση ακριβώς μετά την αποτρίχωση, το μόνο που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι περισσότερο να βλάψετε παρά να ωφελήσετε την επιδερμίδα σας. Περιμένετε μερικές μέρες και κάντε ένα ελαφρύ scrub.

6: Κάνετε έντονη γυμναστική Οι έντονες δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, η αερόβια γυμναστική, το ποδήλατο μπορεί να προκαλέσουν τριβές και σε συνδυασμό με την εφίδρωση να προκαλέσουν επίσης και ερεθισμό. Μία καλή δικαιολογία λοιπόν για να απέχετε μια-δυο μέρες.

7: Χρησιμοποιείτε προϊόντα ή αρώματα που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα Ιδιαίτερα το άρωμα, οι λοσιόν, τα σαπούνια, αλλά και τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής με άρωμα ή χρώμα μπορεί να ερεθίσουν την πρόσφατα αποτριχωμένη επιδερμίδα σας.
Γι αυτό προσέχετε τι χρησιμοποιείτε.

Πηγή www.life2day.gr

7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|D04D3C03-D222-45DB-8B0C-639B4E678F1E
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|5A3420F0-2FD8-4225-B1B3-E98577531BB1
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok