Λόγοι που το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ -MLM Αναπτύσετε σήμερα στην Κρίση

Κοινοποίηση
Το διαδικτυακό μάρκετινγκ - MLM είναι η μεγάλη ευκαιρία που προσφέρεται στον καθένα ,για να δημιουργήσει τη δική του Νέου Τύπου Επιχείρηση που έχει όλα τα πλεονεκτήματα του franchising χωρίς τα μειονεκτήματα του.
Η επιτυχία στο διαδικτυακό μάρκετινγκ - MLM είναι προβλέψιμη αν ακολουθήσουμε τα μυστικά επιτυχίας που...συνήθως δεν μας αποκαλύπτονται.
Πέρα απο τους λόγους που οι ανθρωποι το ακολουθούν, άλλοι λόγοι που αναπτύσεται είναι οτι ,

Οι Baby Boomers αναζητούν νέες πηγές εισοδήματος
Η «πιεζόμενη» Μεσαία Τάξη που χρειάζεται νέες πηγές εισοδήματος
Το κύμα των γυναικών που θέλουν ευελιξία και εισοδηματική ισότητα




















Λόγοι που το Δικτυακό Μάρκετινγκ Αναπτύσεται είναι.



1. Παθητικό Εισόδημα: (Πληρώνεστε πολλές φορές πχ, όπως αν επενδύσετε σε ακίνητα και τα ενοικιάζετε, χωρίς όμως το ρίσκο ή την τεράστια επένδυση)

2. Μόχλευση: Αν έχετε 300.000€ με 5% επιτόκιο, είναι 15.000€/χρόνο ή 1.200€/μήνα.
Άρα χτίζοντας ένα εισόδημα 1.200€/μήνα, είναι σαν να έχετε μία επένδυση των 300.000€)

3. Δουλεύετε από Οπουδήποτε: Από τα βουνά, τη θάλασσα, την πόλη ή όλα τα παραπάνω!

4. Χαμηλό Κεφάλαιο Επένδυσης: Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smart phone/κινητό και ένας υπολογιστής.

Πόσο κοστίζει να ξεκινήσετε μία επιχείρηση; Ενοικίαση χώρου, κατοχύρωση επωνυμίας, απόθεμα προϊόντων, διαφήμιση/μάρκετινγκ, υπάλληλοι, Δήμος κλπ (και όλα αυτά πριν καν έχετε το παραμικρό κέρδος). Αν αγοράσετε και κάποιο franchise, υπολογίστε σ’ αυτά και τις αμοιβές για το franchise! Αν θέλετε να ανοίξετε ένα Mikel, το κόστος της αγοράς του franchise κυμαίνεται από 160.000€ μέχρι και 350.000€ ανάλογα με το πόσο μεγάλο ή μικρό θα είναι το κατάστημα και στη συνέχεια θα πρέπει να αποδίδετε 7% για προμήθειες και κόστος διαφήμισης στην εταιρία.

5. Δεν Υπάρχουν Γεωγραφικοί Περιορισμοί: Μπορείτε να επεκταθείτε στη γειτονιά σας, στην πόλη σας, στη χώρα σας αλλά και σε όλο τον κόσμο.

6. Δεν Έχετε Υπαλλήλους: Τέρμα οι πονοκέφαλοι των υπαλλήλων. Μισθοδοσίες, προβλήματα με το προσωπικό, ασφάλιση κλπ. Δε χρειάζεται να κάνετε τη νταντά! Όλοι είναι ανεξάρτητοι!

7. Χαμηλό Κόστος Εκκίνησης: Λιγότερα από 1000€ για να ξεκινήσετε, έχοντας απεριόριστες δυνατότητες κέρδους!

8. Μέντορες: Έχετε ανθρώπους που έχουν ήδη πετύχει! Αυτοί θα σας προπονήσουν ΔΩΡΕΑΝ!

9. Προσωπική Ανάπτυξη: Συνήθως σας παρέχουν εκπαίδευση αξίας χιλιάδων ευρώ, χωρίς κάποιο πρόσθετο κόστος! Σας δίνουν ΑΜΕΣΗ πρόσβαση, μόλις γίνετε μέλη!

10. Υποδομή Εταιρίας: Η εταιρία έχει ήδη επενδύσει εκατομμύρια δολάρια από τα οποία μπορείτε εσείς να ωφεληθείτε! Εξοπλισμούς, Υπαλλήλους, Παραδόσεις Προϊόντων, Τεχνολογία, Ανάπτυξη Νέων Υπηρεσιών κλπ! Μπορείτε να τα αξιοποιήσετε όλα αυτά, χωρίς όμως να πρέπει να πληρώσετε κάτι για την ανάπτυξη και συντήρηση όλων αυτών!

11. Απεριόριστη Προοπτική: Μπορείτε να προσθέσετε όσα μηδενικά θέλετε στο εισόδημά σας!

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ: Απαιτεί θέληση για δουλειά και συναισθηματικό σθένος για να το κάνετε… αλλά αυτό ισχύει και για όλα τα άλλα!

Winners Group

7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|C9F3313A-CE98-4767-B794-CA1319B6DC56
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|BE2944F6-FDB1-45C6-A8C3-89BE49E8799D
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok