Η κυριακάτικη ρουτίνα περιποίησης που θα σας αλλάξει όλη την εβδομάδα

Κοινοποίηση

Η Κυριακή είναι η απόλυτη μέρα για αυτοφροντίδα, και αυτό περιλαμβάνει τη φροντίδα του δέρματός σας! Είναι η τέλεια μέρα για να προσθέσετε λίγη επιπλέον περιποίηση και να περιποιηθείτε το δέρμα σας μετά από μια κουραστική εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι θα λάμπετε για την επόμενη εβδομάδα.

Πάμε λοιπόν!!!



Βήμα 1: Καθαρισμός
Ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος διότι απομακρύνει ιδρώτα, σμήγμα και λιπαρότητα χαρίζοντάς μας μια λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα. Για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα επέλεξε το Aloe Vera εξισορροπιστικό γαλάκτωμα καθαρισμού by LR με βιολογικό εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς που προσφέρει ήπιο, βαθύ καθαρισμό και την προστατεύει.

Βήμα 2: Κάντε απολέπιση
Θα πρέπει να κάνετε απολέπιση τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, αλλά σίγουρα την Κυριακή. Καθαρίστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τα υπολείμματα της εβδομάδας . Το απαλό Aloe Vera Αναζωογονητικό Peeling Προσώπου by LR με 50% Aloe Vera σου εξασφαλίζει έναν βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Οι φυτικοί κόκκοι απολέπισης αφαιρούν το υπερβολικό σμήγμα από την επιδερμίδα , ενισχύει τη δομή της επιδερμίδας χαρίζοντάς της άφθονη ενυδάτωση και χαρίζοντας λάμψη .

Βήμα 3: Τόνερ
Εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι και περνάμε ταμποναριστά σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Η λοσιόν αφαιρεί τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ ή ρύπων. Η απαλή, Aloe Vera Καθαριστική Λοσιόν by LR χωρίς οινόπνευμα καθαρίζει με ήπιο τρόπο και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ελευθερώνει τους πόρους από τα υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπους, χωρίς να διαταράσσει τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα αγριοτριαντάφυλλου καταπραΰνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Βήμα 4: Μάσκα
Τώρα που το δέρμα σας είναι προετοιμασμένο και οι πόροι σας έχουν ανοίξει, η εφαρμογή μιας μάσκας θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις ακαθαρσίες της εβδομάδας. Εφαρμόστε την Aloe Vera Magic Bubble Mask by LR με εκχύλισμα Moringa που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και εμποδίζει την περαιτέρω συσσώρευση ρύπων, με δράση που μιμείται το Φαινόμενο του Λωτού.
Η Aloe Vera χαρίζει εντατική ενυδάτωση και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Το Bubble-Booster προσφέρει οξυγόνο και παράγει μικρές φυσαλίδες, οι οποίες ενισχύουν την καθαριστική και ενυδατική δράση της μάσκας. Οι ρύποι απομακρύνονται αποτελεσματικά και τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ενυδατώνονται εντατικά.

Βήμα 5: Scrub χειλιών
Αυτό είναι ένα βήμα που πολλές γυναίκες ξεχνούν. Τα χείλη έχουν τόσα νεκρά κύτταρα του δέρματος με το υπόλοιπο πρόσωπό σας, γι` αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα καλό scrub χειλιών κάθε εβδομάδα για να ξεφλουδίζετε κάθε ξεφλουδισμένο ή νεκρό δέρμα.

Βήμα 6: Ορός
Έχει πολύ πιο ελαφριά και ρευστή σύσταση από την ενυδατική κρέμα. Διεισδύει βαθύτερα στις στιβάδες της επιδερμίδας, γι‘ αυτό και εφαρμόζεται πρώτα. Οι οροί περιέχουν εξαιρετικά συμπυκνωμένα συστατικά που είναι πολύ αποτελεσματικά για τη θεραπεία συγκεκριμένων προβλημάτων όπως γήρανση, κηλίδες, αφυδάτωση κ.λ.π.
Επέλεξε το Instant Result Serum by LR με μια ειδική αντιρυτιδική φόρμουλα Argireline® που μειώνει ορατά, μετά από τακτική χρήση, την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Tονώνει και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Βήμα 7: Κρέμα ματιών
Η περιοχή των ματιών είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται ξεχωριστή περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα. Έχει πιο λεπτή υφή από την κρέμα προσώπου, ενώ η στοχευμένη σύνθεσή της σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ εμποδίζοντας την κρέμα προσώπου να βαρύνει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Το Wrinkle Care by LR είναι ένα καινοτόμο στυλό, το οποίο χάρη στο αποτελεσματικό αντιρυτιδικό του συμπύκνωμα, συμβάλλει στοχευμένα στη μείωση του βάθους των ρυτίδων.

Βήμα 8: Ενυδάτωση
Το ήξερες ότι θα ερχόταν, σωστά; Μετά από όλο τον καθαρισμό και τη μάσκα, το δέρμα σας θα χρειαστεί ένα τελευταίο βήμα, η ενυδάτωση. Μια καλή κρέμα είναι ιδανική για να σας βοηθήσει να σφραγίσετε όλη τη μαγεία που μόλις εφαρμόσατε στο δέρμα σας.
Λάδι Προσώπου. Ό,τι τύπο επιδερμίδας κι αν έχει η κάθε γυναίκα, μπορεί να εντάξει στην καθημερινή ρουτίνα το λάδι προσώπου.

To Beauty Diamonds Radiant Youth Oil by LR με 6 φυσικά έλαια προσφέρει πλούσια περιποίηση, μειώνει την ξηρότητα και χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφη όψη χωρίς να προσδίδουν λιπαρότητα στην επιδερμίδα. Επίσης προλαμβάνει την απώλεια υγρασίας της επιδερμίδας, ενισχύοντας το λιπιδικό της στρώμα.

Τέλος Κρέμα Προσώπου. Απλώνουμε μια κρέμα προσώπου με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις. Μπορεί να είναι ενυδατική, αντιρυτιδική, συσφικτική ή οτιδήποτε άλλο έχει ανάγκη η επιδερμίδα μας. Η κρέμα είναι απαραίτητο στοιχείο στην διατήρηση μιας υγειούς επιδερμίδας και πρέπει να εφαρμόζεται πρωί και βράδυ. Ιδανικά, το πρωί θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μια κρέμα ημέρας για φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα, ενώ το βράδυ μια πιο θεραπευτική κρέμα.

Εφοδιάσου λοιπόν με τα κατάλληλα προϊόντα , αφιέρωσε χρόνο την τελευταία μέρα της εβδομάδας να τα εφαρμόσεις και θα νοιώσεις υπέροχα. Αν το εφαρμόζεις αυτό κάθε Κυριακή, με τον καιρό θα δεις διαφορά. Όχι μόνο εσύ, αλλά και οι γύρω σου.

Πηγή.Winners Seminars Group
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|BD8B079F-8C49-4449-9CCA-45897BB422C4
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|1C02FF4C-7A46-46F4-BBBC-357F007D3724
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok