Όταν η ύφεση πλήττει την οικονομία, το Πολυεπίπεδο Μarketing αναπτύσσεται.

9-8-2016

Κοινοποίηση

Από τον Rod Cook
Rod Cook B.s , M.A.,M.B.A.:

Ο Rod αναγνωρίζεται ως o σημαντικότερος ερευνητής στο Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ – Network Marketing world on economics and MLM Compensation pay plans.
Στις ειδικότητες του περιλαμβάνονται πολλές ώρες στα μαθηματικά δίνοντας του ερευνητικά εργαλεία που κανένας άλλος στο Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ δεν έχει.
Ο Rod διατηρεί ένα μοναδικό ερευνητικό εργαλείο με πάνω από 1500 επιχειρήσεις Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ στην Αμερική (συν πάνω από 100 ξένες επιχειρήσεις που αναπτύσσουν δραστηριότητες στις ΗΠΑ). Η φήμη για την τιμιότητα , ακεραιότητα και ευθύτητα του τον έχουν καταστήσει πρότυπο στoν χώρο του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ.


Για τους επαγγελματίες του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ-Διαδικτυακού Μάρκετινγκ δεν υπάρχουν καλές και κακές ειδήσεις , υπάρχει μόνο μια μεγάλη είδηση που είναι καταπληκτική!
Στις περιόδους οικονομικής ανάπτυξης οι άνθρωποι ενδιαφέρονται λιγότερο για εναλλακτικές ιδέες σταδιοδρομίας , αφού μπορούν εύκολα να αντέξουν οικονομικά τις καταναλωτικές τους ανάγκες .
Αντίθετα στις περιόδους οικονομικής ύφεσης , αναζητούν επιχειρηματικές ευκαιρίες για την απόκτηση επιπλέον εισοδήματος.
Έτσι σήμερα , μπροστά στην γενικότερη οικονομική ύφεση βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια τεράστια επαγγελματική ευκαιρία !

Παγκοσμίως, οι άνθρωποι αρχίζουν να ανησυχούν. Αντανακλαστικά αυτό τους κάνει να περιορίζουν την κατανάλωση. Η «ψυχολογία του φόβου» τροφοδοτεί τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις. Δεν χρειάζεται βέβαια να βασιζόμαστε σε έρευνες και μελέτες από παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν , διαπιστώνουμε σαν αποτέλεσμα οικονομικών κρίσεων, υψηλότερους δείκτες ανεργίας και υποαπασχόλησης.

Πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να εργαστούν για λιγότερα χρήματα σε σχέση με τα προσόντα τους. Αυτό μεταφράζεται σε ανάγκη αναζήτησης εναλλακτικών προτάσεων για έξτρα εισόδημα.

Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ μια επιχείρηση κόντρα στα δεδομένα !

Η γενική οικονομική θεωρία υποστηρίζει ότι τείνει να υπάρχει μια υποχώρηση της οικονομίας κάθε οκτώ χρόνια περίπου. Η σύγχρονη ιστορία της οικονομίας απεικονίζει ξεκάθαρα αυτόν τον κύκλο «ανάπτυξης & υποχώρησης» . Παρατηρούμε ότι με απόλυτη συνέπεια, το Διαδικτυακό μάρκετινγκ αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια των περιόδων υποχώρησης της οικονομίας.

Η παλαιότερη επιχείρηση Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκπου μπορούμε να θυμηθούμε είναι η Wachter μια εταιρία με θαλάσσια φυτικά συμπληρώματα (από φύκια), η οποία ξεκίνησε το 1937 κοντά στο κατώτερο σημείο της μεγάλης οικονομικής κρίσης .
Η Nutrilite απογειώθηκε το 1945 κατά τη διάρκεια της οικονομικής πτώσης αμέσως μετά από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Shaklee και η Neolife ευημερούσαν την περίοδο της οικονομικής ύφεσης μετά τον πόλεμο της Κορέας. Η Amway πήρε μια γερή ώθηση με την οικονομική κρίση 1958.
Η Mary Kay άρχισε με τη ύφεση στη δεκαετία του ’60 .Η θεωρία αυτή επαληθεύεται και το 1992 όταν η Alliance , η Kaire , η Life Plus και διάφορες άλλες επιχειρήσεις ιδρύθηκαν και αναπτύχθηκαν πολύ γρήγορα (άσχετα εάν αργότερα, μετά την οικονομική υποχώρηση , απέτυχαν λόγω προβλημάτων, διαφωνιών και κακοδιαχείρισης).

Στο διπλανό διάγραμμα παρατηρούμε ότι κατά τη διάρκεια της πτώσης των παραδοσιακών λιανικών πωλήσεων (μπλε διακεκομμένη γραμμή) , οι άμεσες πωλήσεις (90% είναι MLM) πραγματοποιούν θεαματική αύξηση (κίτρινη γραμμή).

Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται

Η κατανόηση της σχέσης μεταξύ μιας χαμηλού κόστους επιχειρηματικής δραστηριότητας και οικονομικών είναι σημαντικών . Κατά τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη έχει καταστήσει τους ανθρώπους ικανοποιημένους.

Στις ΗΠΑ , το ποσοστό ανεργίας είχε μειωθεί στα χαμηλότατα ποσοστά όλων των εποχών : λιγότερο από πέντε τοις εκατό .
Σχεδόν μόνο οι ανήμποροι και οι τεμπέληδες δεν μπορούσαν να έχουν μια εργασία . Τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού πρόσφεραν υψηλότερες αμοιβές στους υπαλλήλους τους από ότι μια επιχείρηση συναρμολόγησης υπολογιστών.

Τα εισοδήματα των υπαλλήλων ήταν σχετικά υψηλά έτσι αντί να ψάχνουν για εναλλακτικές προτάσεις εργασίας ή για κάποιο πρόσθετο εισόδημα, προτιμούσαν να κάθονται και να βλέπουν τηλεόραση.

Όταν η οικονομική κρίση χτυπά , όλοι οι νοήμονες άνθρωποι αναζητούν εναλλακτικές πηγές εισοδήματος . Στις αναζητήσεις τους αυτές, θα διαπιστώσουν ότι η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ - Διαδικτυακό Μάρκετινγκ.

Παρακολουθήσαμε την αύξηση της ανάπτυξης διάφορων μεγάλων επιχειρήσεων Διαδικτυακού Μάρκετινγκ που λειτουργούσαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης 1973 – 75. Επιχειρήσεις που δεν πήγαιναν άσχημα πριν την ύφεση και είχαν ένα εύλογο ποσοστό αύξησης , όταν ξεκίνησε η ύφεση απογειώθηκαν σαν πύραυλοι .

Κατά τη διάρκεια της πρόωρης οικονομικής υποχώρησης το 2000 ( επίσημα άρχισε το Νοέμβριο του 2001) , τα ποσοστά αύξησης των επιχειρήσεων Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ εκτινάχθηκαν πολύ υψηλότερα από ότι πριν την υποχώρηση.

Αυτό εξηγείται με δυο λόγους :

(1) Ο φόβος οδηγεί τους ανθρώπους στην αναζήτηση νέων εισοδηματικών πηγών μακριά από τον καναπέ και την τηλεόρασή τους.
(2) Η ανασφάλεια που δημιουργεί η οικονομική ύφεση παραμένει στο μυαλό των ανθρώπων σαν «παρενέργεια» και μετά την κρίση. Για τους λόγους αυτούς οι εταιρίες Διαδικτυακού Μάρκετινγκ αυξάνουν την βάση των συνεργατών τους στρατολογώντας πολλούς νέους συνεργάτες και οδηγούνται σε εκθετική ανάπτυξη.

Ένας άλλος παράγοντας που τροφοδοτεί την ανάπτυξη του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, είναι ότι πολλοί άνθρωποι που πλησιάζουν στην σύνταξη έχουν επενδύσει τις αποταμιεύσεις μιας ζωής στο χρηματιστήριο.
Με την αναπόφευκτη , κυκλική πτώση του χρηματιστηρίου , θα δουν τα κεφάλαιά τους να χάνουν 25% έως 50 % της αξίας τους.

Θα ακολουθήσει Πανικός;

Ελπίζουμε όχι!

Αυτοί που έχουν καλή αίσθηση θα ψάξουν για εναλλακτικούς τρόπους για να χτίσουν ένα δευτερεύον εισόδημα. Είναι αυτό που σήμερα ονομάζουμε με μια φράση, «πολλαπλές πηγές εισοδήματος».
Αρπάξτε το καπέλο σας και προετοιμαστείτε για την επόμενη έκρηξη ανάπτυξης στο Διαδικτυακό Μάρκετινγκ.

Εάν είστε νεοφερμένος, μελετήστε καλά την αγορά του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ (και γρήγορα). Εάν είστε παλαιός στο χώρο, βρείτε τους καταλόγους επαφών σας για τα τελευταία δύο έως δέκα χρόνια, σε μια υποχώρηση της οικονομίας, θα είναι καθαρός χρυσός! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να βοηθήσετε τους ανθρώπους από την οικονομική απειλή.

Τώρα είναι ο καταλληλότερος χρόνος να αναπτύξετε την δική σας ανεξάρτητη επιχείρηση Διαδικτυακού Μάρκετινγκ. Είτε είστε παλαίμαχος είτε ξεκινάτε τώρα το μέλλον διαγράφετε λαμπρό.

Σύντομα οι καταναλωτές θα ψάχνουν την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Που θα τα βρούν;

Στα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρονται από τη δικιά σας Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ επιχείρηση.
Η οικονομική ύφεση αναγκάζει τους ανθρώπους να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και να κερδίσουν από εναλλακτικές πηγές εισοδήματος.
Όσοι είναι υπάλληλοι ανησυχούν για την πιθανότητα να χάσουν την δουλειά τους ή για την πιθανότητα να υποβιβασθούν.
Όσοι είναι άνεργοι, επιδιώκουν να βρούν τρόπους να κτίσουν το εισόδημα τους χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να αρχίσουν μια νέα επιχείρηση .

Το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ– Διαδικτυακό Μάρκετινγκ είναι το τελευταίο οχυρό της οικονομικής σας ζωής που αντιστέκεται στην οικονομική ύφεση .












7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|34F4AA0B-C047-4A51-979C-0CFCDA446DBE
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|A8BA9BF1-4C2A-4131-9517-15C74580224E
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok