Γνωρίστε το σχέδιο επιβράβευσης αυτοκινήτου από την LR Health & Beauty.

Κοινοποίηση
Οδηγήστε το όνειρό σας - Οδηγήστε ένα LR Mercedes.

Γνωρίστε το σχέδιο επιβράβευσης αυτοκινήτου από την LR Health & Beauty.


Το Concept Αυτοκινήτων της LR ανταμείβει και δίνει ένα μοναδικό κίνητρο σε όσους αποφασίσουν να ασκήσουν την Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα. Οι Συνεργάτες της LR έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε κορυφαία μοντέλα από το μεγάλο στόλο αυτοκινήτων της Mercedes-Benz ως κίνητρο για περαιτέρω επιτυχημένη πορεία στην επαγγελματική τους καριέρα.
Τα Στελέχη της LR έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε από τη σπορ σειρά SLK ή την ευρύχωρη Μ-class ή την πολυτελή κατηγορία S-class. Χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ της Mercedes και της LR, καθώς η LR είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες της Mercedes στον κόσμο, κάθε Συνεργάτης βρίσκει έως σήμερα το «αυτοκίνητο των ονείρων» του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1

Στην πρώτη κατηγορία του σχεδίου αυτοκινήτων της LR μπορείτε να απολαύσετε το A Class της Mercedes στο επίπεδο του Junior Team Leader (21%)








ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

Η δεύτερη κατηγορία αυτοκινήτων αφορά το επίπεδο του Αρχηγού Οργάνωσης. Εδώ η LR σας προσφέρει επιλογή ανάμεσα σε έξι διαφορετικά μοντέλα(για περισσότερες πληροφορίες στην μπροσούρα της LR).









ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3

Η τρίτη κατηγορία αυτοκινήτων αφορά το επίπεδο του Ασημένιου Αρχηγού Οργάνωσης. Για να είστε σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα σας τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά άτομα στο επίπεδο Junior Team Leader (Κατηγορία 1) ανεξάρτητα αν κατέχουν το αυτοκίνητο ή όχι. Εδώ η LR σας προσφέρει επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα πολυτελή μοντέλα(για περισσότερες πληροφορίες στην μπροσούρα της LR).









ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4

Η τέταρτη κατηγορία αυτοκινήτων αφορά το επίπεδο του Χρυσού Αρχηγού Οργάνωσης. Για να είστε σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα σας τουλάχιστον επτά διαφορετικά άτομα στο επίπεδο Junior Team Leader (Κατηγορία 1) ανεξάρτητα αν κατέχουν το αυτοκίνητο ή όχι. (για περισσότερες πληροφορίες στην μπροσούρα της LR).








Ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι η ένταξη της Porsche στο Car Concept για τους πιο Επιτυχημένους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της LR. Από το 2009 ξεκίνησε η συνεργασία με την Porsche στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης του Concept Αυτοκινήτων της LR.
Στόχος της νέας σημαντικής συνεργασίας ήταν να προσφέρει στους Συνεργάτες που βρίσκονται στην κορυφή της σκάλας καριέρας της LR, ένα αυτοκίνητο ανάλογο της επιτυχημένης επαγγελματικής τους πορείας.
Η συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή αυτοκινήτων αναδεικνύει ότι οι προοπτικές είναι αμέτρητες σε όποιο σημείο της επαγγελματικής του καριέρας κι αν βρίσκεται ο Συνεργάτης. Η Porsche προσφέρει από σπορ αυτοκίνητα έως και ευρύχωρες πολυτελείς λιμουζίνες που ικανοποιούν και τις υψηλότερες απαιτήσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5

Η πέμπτη κατηγορία αυτοκινήτων αφορά το επίπεδο του Πλατινένιου Αρχηγού Οργάνωσης. Για να είστε σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα σας τουλάχιστον δέκα διαφορετικά άτομα στο επίπεδο Junior Team Leader (Κατηγορία 1) ανεξάρτητα αν κατέχουν το αυτοκίνητο ή όχι. Εδώ έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα πολυτελή επίσης μοντέλα της Porsche(για περισσότερες πληροφορίες στην μπροσούρα της LR).










Θέλετε να μάθετε, πως και εσείς μπορείτε να οδηγείτε ένα ασφαλές και πολυτελές αυτοκίνητό;

Αφήστε μήνυμα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας .


7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|4187935E-B5B0-4509-8559-440FC1BD2836
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|875E5C84-21AA-4475-96E6-83C29A0056AF
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok