Φλερτ και γλώσσα του Σώματος

Κοινοποίηση

Oλες οι στατιστικές δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε επικοινωνίας αυτό που πραγματικά λέμε, παίζει ρόλο μόνο κατά το 7% σε σχέση με τον τρόπο που μας βλέπει ο συνομιλητής μας.

Η συντριπτική πλειοψηφία της εικόνας που δίνουμε καθορίζεται από μη λεκτικά χαρακτηριστικά και πιο συγκεκριμένα από τον τόνο και τη ταχύτητα της φωνής μας και τη γλώσσα του σώματος. Αν είσαι καλός στα μαθηματικά θα έχεις ήδη καταλάβει ότι μιλάμε για 93% της εικόνας που βγάζουμε προς τα έξω.

Γλώσσα του Σώματος. Ένα μαγικό σχεδόν εργαλείο που μπορεί να μας βοηθήσει αποφασιστικά να κερδίσουμε οποιοδήποτε στόχο έχει σχέση με την επικοινωνία. Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένας αφοσιωμένος σύμμαχός μας στο φλερτ. Για αυτούς τουλάχιστον που ξέρουν να τη χρησιμοποιήσουν σωστά. Είτε για να κατανοήσουν τα σήματα που στέλνει ο άλλος, είτε για να ενισχύσουν την εικόνα που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω.

Ποια είναι τα σημαντικότερα σημάδια της γλώσσας του σώματος στο φλερτ;

Μπορείς να τα δεις παρακάτω.

Τα μάτια

Ένας συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο μια γυναίκα στέλνει σήμα στον άντρα που της αρέσει ότι είναι ευπρόσδεκτος είναι να κρατήσει τα μάτια της για μερικά δευτερόλεπτα σε αυτόν πριν τραβήξει το βλέμμα της σε άλλη κατεύθυνση.

Το χαμόγελο

Ένα σύντομο, σχεδόν ανεπαίσθητο χαμόγελο είναι κατεξοχήν γυναικείο σημάδι ότι σε φλερτάρει.

Η στάση του σώματος

Μια γυναίκα θα προσπαθήσει να δείξει τον καλύτερο εαυτό της κατά τη διάρκεια του φλερτ. Κάθεται λοιπόν με ίσια πλάτη τονίζοντας το στήθος της και σταυρώνοντας τα πόδια της.


Αν ένας άντρας στέκεται με τα πόδια του να κοιτάζουν προς την κοπέλα που μιλάει, είναι βέβαιο ότι ενδιαφέρεται για αυτή. Αντίθετα αν το ένα πόδι κοιτάζει προς αυτή και το άλλο προς την πόρτα είναι σημάδι ότι είναι έτοιμος να φύγει.

Τα σταυρωμένα χέρια επίσης τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες δείχνουν άτομο κλειστό που προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό του.

Η απόσταση

Ένα σαφές σημάδι για έναν άντρα που φλερτάρει είναι όταν μετακινήσει την καρέκλα του έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά στη γυναίκα με την οποία μιλάει.

Το άγγιγμα

Τα τυχαία αγγίγματα είναι και για τα δύο φύλα ένας τρόπος να δείξουν το ενδιαφέρον τους.

πηγή.omorfizoi.gr
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|2E8263C1-15EF-49C4-927A-CD7C5E4D3EC8
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|E6C3AEFA-C55A-4298-8213-BB5704EF2356
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok