Χρειάζονται ενυδάτωση στα μάτια μας ;

16-12-2018

Κοινοποίηση
Τα μάτια μας λένε πολλά όχι μόνο για την προσωπικότητά μας, αλλά και για την ηλικία μας. Η καθημερινή τους φροντίδα, λοιπόν, είναι επιβεβλημένη.
Η περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια, εξαιτίας της πιο λεπτής επιδερμίδας της από το υπόλοιπο πρόσωπο και τις συνεχείς κινήσεις έκφρασης, είναι μια από τις περιοχές που εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Έτσι, είναι σαφές ότι, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, έχει και τις περισσότερες απαιτήσεις.

Μικρές ρυτίδες και χαλάρωση μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται ακόμα και από τη δεύτερη δεκαετία της ζωής μας. Είναι, λοιπόν, απαραίτητο να αρχίσουμε να φροντίζουμε από νωρίς την περιοχή των ματιών μας με μια καλή κρέμα, ώστε να μπορεί να αντιστέκεται περισσότερο στη φθορά του χρόνου. Η πρόληψη άλλωστε είναι η καλύτερη θεραπεία!

Μαύροι κύκλοι, σακούλες, πρηξίματα, λεπτές γραμμές είναι τα συνήθη προβλήματα της περιοχής γύρω και κάτω από τα μάτια. Γι’ αυτό η κρέμα που θα επιλέξουμε πρέπει να περιέχει συστατικά τόσο για αντιγήρανση, ρυτίδες και σύσφιγξη όσο και για μαύρους κύκλους, πρήξιμο και σακούλες.

Παρέχοντας συστηματικά τη σωστή υγρασία στη περιοχή γύρω από τα μάτια, την οχυρώνουμε από τις καθημερινές επιθέσεις και διαφυλάσσουμε τη νεανική της υφή και όψη.

Πως μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Η συστηματική ενυδάτωση, από τη δεκαετία ήδη των 20 χρόνων λένε οι ειδικοί, είναι η βασική κίνηση που θα διατηρήσει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια υγιή και νεανική. Άλλωστε , η πρόωρη εμφάνιση, των λεπτών γραμμών στην εξωτερική γωνία των ματιών, το γνωστό σε όλους μας «πόδι της χήνας» είναι μια ακόμα ένδειξη αφυδάτωσης της περιοχής.

Τι αναζητάμε σε μια κρέμα ματιών. Ιδανικά η φροντίδα της περιοχής γύρω από τα μάτια θα πρέπει να συνδυάζει ενυδάτωση με υγροσκοπικούς παράγοντες που ελκύουν το νερό από το περιβάλλον, το συγκρατούν και το διοχετεύουν όποτε και όπου χρειάζεται.
Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην καθημερινή, ολοκληρωμένη περιποίηση, προστασία, ενίσχυση του προστατευτικού φραγμού και τελικά στη σωστή «οχύρωση» της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια από την πρόωρη φθορά του χρόνου.

Η σωστή εφαρμογή ….. είναι το ήμισυ της επιτυχίας.

• Παίρνουμε μικρή ποσότητα προϊόντος με το ένα δάχτυλο και τοποθετούμε- σαν να αφήνουμε μικρές κουκίδες - ανάμεσα στο κάτω βλέφαρο και στον οφθαλμικό κόγχο, τα οστά κάτω από το μάτι που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στην άκρη των ζυγωματικών.
• Χρησιμοποιώντας τον παράμεσο εφαρμόζουμε την κρέμα με ελαφρές, ταμποναριστές κινήσεις χωρίς να τρίβουμε την επιδερμίδα. Ξεκινάμε από την εσωτερική γωνία, συνεχίζουμε στην εξωτερική, περιμετρικά και ανοδικά προς το οστό του φρυδιού και καταλήγουμε πάλι στην εσωτερική γωνία του ματιού.
• Αποφεύγουμε την εφαρμογή της κρέμας πολύ κοντά στα βλέφαρα για να αποτρέψουμε πιθανούς ερεθισμούς.

Αναζητήστε τη σωστή κρέμα ματιών που θα καλύψει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας σε πιστοποιημένα προϊόντα με φυσικά συστατικά





πηγή.Winners Group
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|6E39C539-46E0-4FF2-9DDA-AF259977C32C
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|B0D99A64-13BD-4A77-8523-A0AC793BBE07
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok