4 Τρόποι για να μην ξεραίνουν τα ματ κραγιόν τα χείλη σου!

Κοινοποίηση
Τα ματ κραγιόν είναι από τα προϊόντα μακιγιάζ που είναι στην μόδα τα τελευταία χρόνια και τα προτιμούμε όλο και περισσότερο, χάρις στην κομψότητα και την φινέτσα που μας χαρίζουν.


Συνήθως τα συγκεκριμένα κραγιόν διαρκούν πολύ περισσότερο, κάνοντας τα χείλη μας να δείχνουν πιο γεμάτα και εντυπωσιακά. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσε να βρει κανείς, είναι ότι ξεραίνουν τα χείλη μας, αφήνοντας γραμμές , οι οποίες μόνο ως αντιαισθητικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.
Φυσικά, αυτός δεν είναι λόγος για να σταματήσεις να τα χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου. Μπορείς πολύ απλά να ακολουθήσεις τα tips που θα δεις στην συνέχεια, ώστε να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα είτε φοράς ανοιχτόχρωμα είτε σκούρα κραγιόν !

Πως να φορέσεις ένα ματ κραγιόν χωρίς να ξεραθούν τα χείλη σου!

1. Απολέπισε τα χείλη σου

Η απολέπιση δεν είναι σημαντική μόνο για το πρόσωπο και το σώμα μας, αλλά και για τα χείλη μας. Είναι πολύ σημαντική για να αποβάλλουμε τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη μας, αλλά και για να κάνουμε τις ματ αποχρώσεις να δείχνουν πιο εντυπωσιακές.
Μπορείς να κάνεις αποτελεσματική και εύκολη απολέπιση βουρτσίζοντας τα χείλη σου ή τρίβοντας τα με το δικό σου scrub από μέλι και ζάχαρη.

2. Ενυδάτωσε τα χείλη σουΑυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα για το μακιγιάζ χειλιών, μόνο που δεν θα πρέπει να περιμένεις να βάλεις το lip balm σου τελευταία στιγμή, αλλά πολύ πριν φορέσεις το κραγιόν σου. Αν πάλι κάνεις το λάθος και ενυδατώσεις τα χείλη σου λίγο πριν βάλεις το ματ κραγιόν σου, θα δεις πως θα γίνει πολύ κρεμώδες και σίγουρα δεν θα έχει το αποτέλεσμα που είχες στο μυαλό σου.

3. Χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών
Για να έχεις μια πιο σταθερή βάση για το κραγιόν σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι σε παρόμοια απόχρωση ή έστω μια απόχρωση η οποία θα ταιριάζει με το χρώμα των χειλιών σου. Μην κάνεις όμως μόνο το περίγραμμα. Το ιδανικό είναι να γεμίσεις τα χείλη σου, ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


4. Αφαίρεσε το περιττό κραγιόν
Αφού βάλεις το κραγιόν σου, χρησιμοποίησε ένα χαρτομάντιλο ή μία χαρτοπετσέτα ώστε να αφαιρέσεις το περιττό προϊόν, για να μην επηρεάσει τα χείλια σου και αρχίσουν να ξεφλουδίζουν και να χαλάνε το make up σου.


πηγή.ediva.gr
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok