Το Νο1 Προϊον για να Εξαφανίσετε τους Μαύρους Κύκλους!

Κοινοποίηση
Αν το μόνο που θέλετε αυτή τη στιγμή είναι να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους και να κρύψετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.










Καταρχάς, τι είναι αυτό που προκαλεί την εμφάνιση των μαύρων κύκλων;

Οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια προκαλούνται από την συσσώρευση υγρού στην περιοχή. Όταν οι κύκλοι είναι μαύροι αυτό που συμβαίνει είναι ότι οξυγωνομένο αίμα συγκεντρώνεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας που είμαστε στο κρεβάτι σε οριζόντια στάση. Έτσι οι μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνισή τους και δείχνουν πιο εμφανείς τα πρωινά. Όσο μεγαλώνουμε οι μαύροι κύκλοι γίνονται όλο και πιο έντονοι καθώς χάνουμε λίπος εσωτερικά από την περιοχή κάτω από τα μάτια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφτούν












Οι μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνισή τους και δείχνουν πιο εμφανείς τα πρωινά.

Οι κρέμες ματιών μπορούν να βοηθήσουν;

Βραχυπρόθεσμα, ναι. Αν επενδύσετε σε μια καλή κρέμα ματιών που είναι ιδανική για μαύρους κύκλους σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα συστατικά της κρέμας. Η καφεϊνη βοηθάει στο σφύξιμο των αιμοφόρων αγγείων και την τόνωση της κυκλοφορίας στην περιοχή ενώ το υαλουρονικο οξύ κάνει την περιοχή πιο «παχουλή» καθώς ενυδατώνει το σημείο. Το ρετινοϊκό οξύ πυκνώνει προσωρινά το δέρμα έτσι ώστε να καλύψει τους μαύρους κύκλους.

Πώς πρέπει να βάζετε τις κρέμες ματιών;

Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία των ματιών και κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από τους μαύρους κύκλους ή την πρησμένη περιοχή πιέζοντας και λίγο προς τα μέσα. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα βάλτε την κρέμα σας στο ψυγείο και έχετέ την εκεί καθώς η κρύα κρέμα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.













Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πιο παραδοσιακές μεθόδους για να εξφανίσετε τους μαύρους κύκλους πέρα από τις κρέμες ματιών.

Υπάρχει, όμως, και άλλος τρόπος για να «γιατρευτείτε» από τους μαύρους κύκλους;
Το να βάζετε κρύα (από το ψυγείο) χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού και να τα αφήνετε εκεί για 5-10 λεπτά θα βοηθήσει στο ξεπρήξιμο της περιοχής.
Επίσης μπορείτε να κάνετε κομπρέσες με πετσέτα την οποία θα έχετε βρέξει με κρύο νερό. Μερικές φέτες αγγουριού βγαλμένες κατευθείαν από το ψυγείο θα βοηθήσουν καθώς επίσης και το παλιό κόλπο με το κρύο κουτάλι κατευθείαν στην περιοχή των ματιών.
Δίνετε χρόνο στην επιδερμίδα σας να ξεκουράζεται μετά το άπλωμα της κρέμας ματιών ή μετά την εφαρμογή ενός εκ των από άνω «γιατροσοφιών» και έπειτα βάλτε λίγο από το αγαπημένο σας κονσίλερ για να κρύψετε ό,τι απέμεινε ακολουθώντας και πάλι την τακτική με τις κυκλικές κινήσεις.





πηγή.spirossoulis.com





7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|7147F9A9-3750-4E7B-A755-8EDCED55DD2A
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|60D6546F-1524-4C01-ADF6-2B8BFA536717
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok