10 κόλπα για να ξυπνάτε πάντα με τέλεια μαλλιά.

13-10-2016

Κοινοποίηση

Δείτε παρακάτω τα 10 πιο αποτελεσματικά κόλπα για να ξυπνήσετε το πρωί με τέλεια μαλλιά.Ποτέ μην κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά, γιατί τα βρεγμένα μαλλιά σπάνε ευκολότερα.Αν χρησιμοποιείτε πιστολάκι, χρησιμοποιήστε τον κρύο αέρα. Θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να μην φριζάρουν.

Επίσης, μην στεγνώνετε τα μαλλιά σας τελείως. Αφήστε τα λίγο ενυδατωμένα για να μην αφυδατωθούν.Πρέπει πάντα να χτενίζετε τα μαλλιά σας πριν πέσετε για ύπνο.
Επιλέξτε ένα κούρεμα που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας και περιποιηθείτε τα καθημερινά.

1.Κάντε τα μαλλιά σας κοτσίδες πριν ξαπλώσετε.

Οι κοτσίδες βοηθούν στο να μην φριζάρουν τα μαλλιά και να μην δημιουργούνται κόμποι. Είναι σημαντικό να κάνετε τα μαλλιά σας πλεξούδες, όταν είναι στεγνά ή ελαφρώς βρεγμένα.

2.Βάλτε μερικές σταγόνες λάδι καρύδας.

Το λάδι καρύδας τις άκρες των μαλλιών τα κάνει να φαίνονται πιο λαμπερά. Είναι σημαντικό να βάλετε μικρή ποσότητα και να αποφεύγετε την επαφή με το τριχωτό της κεφαλής.

3. Μεταξένιες μαξιλαροθήκες.

Οι μεταξένιες μαξιλαροθήκες μειώνουν την τριβή που προκαλεί το σπάσιμο της τρίχας, την ψαλίδα και την απώλεια μαλλιών.
4.Εφαρμόστε λίγο gel από αλόη βέρα πριν πέσετε για ύπνο.

Αναμείξτε λίγο gel αλόης με νερό και χρησιμοποιήστε το στα μαλλιά σας κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε ως μαλακτική κρέμα.


5.Απλώστε λίγη κρέμα σώματος.

Η κρέμα σώματος μπορεί να ενυδατώσει τις άκρες των μαλλιών σας, ενώ κοιμάστε.

6.Κάντε έναν κότσο.

Αν τα μαλλιά σας είναι μακριά, μπορείτε να τα μαζέψετε σε έναν χαλαρό κότσο, αντί να τα κάνετε πλεξούδα.

7.Δοκιμάστε παιδικά προϊόντα.

Τα προϊόντα για την φροντίδα των μωρών περιέχουν φυσικά συστατικά και κατά συνέπεια είναι περισσότερο κατάλληλα για τα μαλλιά.

8.Χρησιμοποιήστε πούδρα για να ξυπνήσετε με κυματιστά μαλλιά.

Βάλτε λίγη πούδρα στις ρίζες των μαλλιών σας για να την απορροφήσουν και στην συνέχεια, πάρτε ένα καλσόν και χρησιμοποιήστε το για να απορροφήσει την λιπαρότητα, κάντε τα μαλλιά σας πλεξούδα και το πρωί θα ξυπνήσετε με υπέροχα κυματιστά μαλλιά.

9.Χρησιμοποιήστε καλσόν στα μαλλιά σας.

Χτενίστε τα μαλλιά σας και κάντε τα κότσο. Χρησιμοποιήστε το καλσόν σαν σκουφάκι ύπνου και χρησιμοποιήστε φουρκέτες, όπου χρειάζεται. Όταν ξυπνήσετε τα μαλλιά σας θα είναι πιο απαλά και λεία από ποτέ.

10.Χρησιμοποιήστε πλαστικά αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Τα πλαστικά αξεσουάρ είναι η καλύτερη επιλογή για τον έλεγχο των μαλλιών, αφού τα μεταλλικά αξεσουάρ μπορούν να καταστρέψουν τα μαλλιά, όταν κοιμόμαστε.

Πηγή: fanpage.gr

Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok