Τσίμπησε εσάς ή το παιδί τσούχτρα; Τώρα υπάρχει λύση!

Κοινοποίηση
Τσίμπησε εσάς ή το παιδί τσούχτρα; Δείτε τι πρέπει να κάνετε ΑΜΕΣΑ


Οι τσούχτρες είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος για τους λουόμενους στην θάλασσα. Και είναι δύσκολο να τις εντοπίσουμε, επειδή, συνήθως, είναι διαφανείς και δεν φαίνονται μέσα στο νερό.









Το τσίμπημα από τσούχτρα είναι αιφνίδιο και πολύ επώδυνο. Για αυτό είναι σώφρον να γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε αν σας συμβεί, για να σας περάσει πιο γρήγορα ο πόνος και η ταλαιπωρία.

Αν είστε αλλεργικοί στο τσίμπημα από τσούχτρα και έχετε έντονα συμπτώματα, όπως, ναυτία, ή δυσκολία στην αναπνοή, ή ζαλίζεστε και πέφτει η πίεση σας, ή σας έπιασε ταχυκαρδία, ή θέλετε να κάνετε εμετό, τότε ΑΜΕΣΩΣ να σπεύσετε στον γιατρό.Επίσης αν τσιμπήσει το παιδί τσουχτρα καλό είναι να πάρετε ΑΜΕΣΩΣ το γιατρό να σας δώσει οδηγιες!

Πως αντιμετωπίζουμε το τσίμπημα της τσούχτρας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, όπου πολλές παραλίες έχουν γεμίσει από αυτές. Καταρχήν ψυχραιμία, εάν δεν είστε αλλεργικοί, ο αφόρητος ομολογουμένως πόνος, δεν πρέπει να σας πανικοβάλει. Βγείτε από την θάλασσα, ελέγξτε το σημείο που η τσούχτρα έχει αφήσει τα γεμάτα με δηλητήριο πλοκάμια της και κάντε τα εξής:

– Απομακρύνετε τα από την επιδερμίδα σας αργά και με προσοχή. Μην το κάνετε με γυμνά δάχτυλα, γιατί τα πλοκάμια θα κολλήσουν και στα δάχτυλα σας.

Μην πανικοβληθείτε από την “κοκκινίλα” που θα δείτε στην επιδερμίδα σας.

Αμέσως μετά ψεκάστε με Aλόη βέρα σπρέι άμεσης δράσης.Καταπραΰνει άμεσα την ερεθισμένη και ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα.
Το μυστικό είναι μικρή ποσότητα αλλά πολλές φορές , θα σας ανακουφίσει και θα σας δροσίσει άμεσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: σε καμία περίπτωση μην ρίξετε επάνω στο δέρμα, εκεί που σας τσίμπησε τσούχτρα, νερό της βρύσης, γλυκό νερό. Όσα από τα δηλητηριώδη κεντριά δεν έχουν σπάσει, με το γλυκό νερό θα σπάσουν και θα χυθεί περισσότερο δηλητήριο μέσα σας.

– Το επόμενο που θα πρέπει να σας απασχολήσει θα είναι το κάψιμο, ή το τσούξιμο και η φαγούρα. Καλό θα είναι πάντα να έχετε κοντά σας την φυσική κορτιζονούχο κρέμα Dermaintense by LR. Περιέχει Αλόη Βέρα σε περιεκτικότητα 20%, Έλαιο Οινοθήρας και Εκχύλισμα Οξυάκανθου, φυσικά συστατικά που φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Ενυδατώνει βαθιά, αναζωογονεί, επουλώνει και προστατεύει. Αλείψτε τη απαλά επάνω στο σημείο.

– Εάν το σημείο που σας έχει τσιμπήσει μια τσούχτρα είναι πολύ μεγάλο,τότε είναι καλό να επισκεφτείτε άμεσα κάποιο νοσοκομείο, ή το Κέντρο Υγείας της Περιοχής ..




7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|D555D21B-CC0B-4CD0-849E-3A2E01F8E9DB
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|EA1AFEEA-66B7-44C0-A26E-E7A0F4A6A2E4
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok