Σε τι ξεχωρίζουν τα συμπληρώματα LR Health & Beauty

Κοινοποίηση

Τα προϊόντα της LR Health & Beauty ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στα συμπληρώματα διατροφής.
Είναι τα μόνα προϊόντα που συνδυάζουν μοναδικά οφέλη για τον σύγχρονο άνθρωπο, εξελίσσοντας τα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα.Προσφέρουν Μέγιστη Απορρόφηση


Τα προϊόντα LR στην πλειοψηφία τους, δεν περιέχουν μόνο το βασικό συστατικό, π.χ. μόνο Βιταμίνη C, όπως τα υπόλοιπα συμπληρώματα που κυκλοφορούν. Για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό μας, αλλά περιέχουν ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων, υπερτροφών και διατροφικών συστατικών με συνεργιστική δράση, που είναι διαφορετικό σε κάθε προϊόν.
H συνέργεια των συστατικών προετοιμάζει το σώμα δημιουργώντας ένα πιο κατάλληλο «περιβάλλον», προκειμένου να δεχτεί και να απορροφήσει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και όλα τα υπόλοιπα συστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

100% Αγνά & Φυσικά

Τα φυτά και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στα διατροφικά προϊόντα , αμέσως μετά τη συλλογή τους επεξεργάζονται με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης, μια διαδικασία αποξήρανσης που προστατεύει τη δραστικότητα του φυτού και διαφυλάσσει σχεδόν αναλλοίωτες τις ουσίες και ευεργετικές ιδιότητες των φρέσκων βοτάνων/φυτών/φρούτων. Τα βότανα αυτά είναι πιστοποιημένα βιολογικά.

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής:

Η καθιερωμένη εμπορική μέθοδος αποξήρανσης των βοτάνων περιλαμβάνει: αποξήρανση σε αέρα, φούρνο και σπρέυ. Αυτή η διαδικασία όμως υποβαθμίζει και αλλοιώνει σημαντικά τα συστατικά και επηρεάζει την ευαίσθητη βιοχημική ισορροπία του φρέσκου φυτού, με αποτέλεσμα να περιορίζει τη δραστικότητα και τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Μου ταιριάζουν;

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής της LR ξεπερνάει τους 40 κωδικούς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Είναι ιδανικά για σένα που ανήκεις σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

Αναζητάς διατροφική ισορροπία & υγεία.

Είτε αναζητείς ενέργεια και τόνωση για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, είτε θέλεις να βρεις ισορροπία που θα σε οδηγήσει σε πνευματική διαύγεια και ευεξία, είτε ψάχνεις λύσεις υγείας για σένα και την οικογένειά σου, τα LR προϊόντα είναι κατάλληλα για σένα. Μέσα από μια πλήρη σειρά προϊόντων, στην οποία εφαρμόζεται η ολιστική-συνεργιστική φιλοσοφία, ο καθένας μπορεί να βρει φυσικές και ασφαλείς λύσεις υγείας και ισορροπίας! Από τη στιγμή ειδικά που επιλέγεις κάποια προϊόντα για να συμπληρώσεις τη διατροφή σου για λόγους υγείας και ισορροπίας, τότε αυτό θα πρέπει να γίνεται με τον πιο φυσικό, τον πιο αγνό, τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Γυμνάζεσαι συστηματικά ή αθλείσαι επαγγελματικά

Τα LR προϊόντα είναι ιδανικά για αθλητές και αυτούς που ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα, καθώς εξασφαλίζουν μέγιστη απορρόφηση και άρα αποτελεσματικότητα χωρίς παρενέργειες και χημικά πρόσθετα. Ειδικότερα, υπάρχει μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες της δύναμης, της αντοχής αλλά και της πνευματικής τόνωσης και διαύγειας, απαραίτητα εφόδια για να επιτύχεις υψηλούς στόχους.

Φροντίζεις φυσικά την εμφάνισή σου,

Η ομορφιά και η λαμπερή εμφάνιση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία και την ισορροπία του οργανισμού. Τα LR προϊόντα, βασισμένα στη συνεργιστική δράση των συστατικών της φύσης έχει δημιουργήσει συνθέσεις με αντιοξειδωτικά και αποτοξινωτικά συστατικά, ωφέλιμα ωμέγα λιπαρά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονούν όλο το σώμα «καθαρίζοντάς» το ήπια από επιβαρυντικούς παράγοντες και του προσφέρουν τροφή για ακόμα πιο υγιή και λαμπερή εμφάνιση με τον πιο φυσικό και ασφαλή τρόπο. Όλα τα προϊόντα είναι 100% φυσικά, χωρίς χημικά πρόσθετα.
Φέρουν μοναδικές πιστοποιήσεις
Από την ίδρυση της LR-International το 1985 όλα τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

Από την αρχή συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με αναγνωρισμένα Ινστιτούτα.
Επενδύουμε σε Ποιότητα, Καινοτομία και Έρευνα και πάντα με την αξιόπιστη σφραγίδα «Made in Germany». Συνεχίζονται οι τακτικοί έλεγχοι τόσο από τους τοπικούς αρμόδιους φορείς όσο και από ανεξάρτητα Ινστιτούτα όπως το Fresenius,το IASC, και το Dermatest, ώστε να τηρούμε την υπόσχεσή μας για τη διατήρηση της Υψηλής Ποιότητας.
Πέραν τούτου η LR αποτελεί, μεταξύ άλλων ένα από τα μέλη των βιομηχανικών οργανισμών BDIH, IKW και VKE.

Η LR θα συνεχίσει να προσφέρει προσιτή και ποιοτική πολυτέλεια Υγείας και Ομορφιάς


πηγή.Winners Group
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok