Η επιχείρηση του 21ου αιώνα: Δια-δικτυακό Μάρκετινγκ

15-11-2016

Κοινοποίηση

Για όσους δεν γνωρίζουν ποιός είναι ο Ρόμπερτ Κιγιοσάκι, είναι αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος, επενδυτής, επιχειρηματίας, υπέρμαχος της οικονομικής επιμόρφωσης και συγγραφέας πλήθους βιβλίων που έγιναν παγκόσμια μπεστ σέλερ και που έχουν πουλήσει περισσότερα από 27 εκατομμύρια αντίτυπα.

Όπως γράφει ο Κιγιοσάκι στο βιβλίο του:

“Μη σας αποπροσανατολίζουν οι ειδήσεις. Θα υπάρχει πάντα κάποιος ανόητος ντόρος ο οποιός θα προσπαθεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την σοβαρή δουλειά που έχετε: να φιτάξετε τη ζωή σας. Όμως είναι απλός θόρυβος. Είτε πρόκειται για τρομοκρατικές ενέργειες, για ύφεση ή για πολιτικά σκάνδαλα, δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα για να φτιάξετε το μέλλον σας.
Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, υπήρξαν άνθρωποι που έκαναν περιουσίες. Και κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων εποχών οικονομικής άνθισης, όπως η εκτόξευση της αξίας των ακινήτων στη δεκαετία του 1980, υπήρξαν εκατομμύρια ανθρώπων που παραμέλησαν να πάρουν τον έλεγχο του μέλλοντος τους και κατέληξαν να δίνουν μάχη για επιβίωση ή χρεοκόπησαν. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς, εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να αγωνίζονται ή να είναι χρεοκοπημένοι.

Το θέμα δεν είναι η οικονομία! Το θέμα είστε εσείς!

Νιώθετε θυμωμένοι με τη διαφθορά στον εταιρικό κόσμο;

Με το χρηματιστήριο και τις μεγάλες τράπεζες;

Με το κράτος που κάνει πολλά λάθος πράγματα και λίγα σωστά;

Ή μήπως είστε θυμωμένοι με τον εαυτό σας που δεν αναλάβατε τον έλεγχο των οικονομικών σας νωρίτερα;

Η ζωή είναι σκληρή, το ξέρουμε όλοι. Το θέμα όμως είναι: Τι πρόκειτα να κάνετε γι’ αυτό; Με το να γκρινιάζετε και να παραπονιέστε για την οικονομία ή το να κατηγορείτε τους άλλους δεν πρόκειται να εξασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον. Αν θέλετε πλούτο, πρέπει να τον δημιουργήσετε. Πρέπει να καθορίσετε εσείς το μέλλον σας, επιλέγοντας την πηγή των εισοδημάτων σας σήμερα κιόλας!

Χρειάζεστε την δική σας επιχείρηση.

Μπορεί οι καιροί να είναι οικονομικά δύσκολοι για τους περισσότερους… αλλά για πολλούς η περίοδος που διανύουμε είναι γεμάτη οικονομικές ευκαιρίες. Γι’ αυτό, όχι απλώς ήρθε η ώρα να αποκτήσετε την δική σας επιχείρηση, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή!

Το επιχειρηματικό μοντέλο του διαδικτυακού -Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ είναι μια Μαζεράτι, της οποιάς ο οδηγός θα είστε εσείς! Όμως είστε προετοιμασμένοι να πάρετε το τιμόνι στα χέρια σας;

Η αλήθεια είναι ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει δυσχεράνει την ζωή πολλών ανθρώπων! Με τις χιλιάδες επιχειρήσεις που έχουν βάλει λουκέτο, τα εκατομμύρια των ανέργων, είναι πλέον περισσότερο από σαφές ότι οι άνθρωποι χρειάζονται λύσεις!

Τα πάντα αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα! Επαγγέλματα που υπάρχουν σήμερα, δεν υπήρχαν καν μόλις πριν από 10 χρόνια! Δείτε το σχετικό άρθρο του Forbes εδώ.

Επαγγέλματα που υπάρχουν σήμερα θα έχουν εξαφανιστεί σε 10 χρόνια!

//





















Το Δια-δικτυακό Μάρκετινγκ είναι ένας επιχειρηματικός κλάδος που όχι μόνο δεν έχει χτυπηθεί από την κρίση, αντίθετα, έχει εκρηκτική αυξητική πορεία.








7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|2571B4A2-1BB6-4C8E-BED3-8A5F99B4ED48
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|992E4277-0AFA-4552-965C-DC1410C4133B
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok