Τι είναι το Δια-δικτυακό Μάρκετινγκ η Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ

11-8-2016

Κοινοποίηση


Το Δια-δικτυακό Μάρκετινγκ η Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ (MLM),είναι μία στρατηγική μάρκετινγκ, η οποία ανταμείβει τους συνεργάτες της εκάστοτε εταιρίας όχι μόνο για τις πωλήσεις που κάνουν οι ίδιοι, αλλά και για τις πωλήσεις που κάνουν, όσοι έχουν εισαχθεί στην εταιρεία από τους ίδιους.

Τα προϊόντα των εταιριών αυτών διατίθενται απευθείας στους καταναλωτές και τους συνεργάτες χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων. Σε όλες τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να λειτουργήσουν με το σύστημα του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ - Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ, πρωταρχικό ρόλο παίζει το προϊόν.
Συχνά επενδύονται εκατομμύρια για τη διαφήμιση ενός προϊόντος, ελπίζοντας έτσι να αποσπαστεί ένα συγκεκριμένο μερίδιο της αγοράς.

Επειδή στο Διαδικτυακό Μάρκετινγκ δεν προκύπτει σχεδόν καθόλου η ανάγκη διαφήμισης και άλλες δαπάνες διάθεσης αποτελούν μόνο ένα μικρό μέρος των συνήθων δαπανών, μπορούν να επενδυθούν πολλά περισσότερα χρήματα στην έρευνα και την ανάπτυξη.
Συνεπώς, τα προϊόντα που προωθούνται με τη μέθοδο του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ είναι συχνά εξαιρετικής ποιότητας. Με την εξοικονόμηση χρημάτων από τη διαφήμιση και τη διάθεση μπορούν να διατεθούν υψηλά ποσά για μπόνους και προμήθειες, τα οποία είναι προς όφελος του συμμετέχοντα στο πρόγραμμα μάρκετινγκ .

Στις Ηνωμένες Πολιτείες π.χ., όπου το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ -Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ γεννήθηκε, απέκτησαν περίπου 20% των 500.000 εκατομμυριούχων την περιουσία τους τα τελευταία έξι χρόνια μέσω του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ -Διαδικτυακού Μάρκετινγκ , με την οικοδόμηση και τη λειτουργία συνεργασιών.

Παρόλα αυτά το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ -Διαδικτυακό Μάρκετινγκ δεν βρίσκει εύκολα αναγνώριση. Πολλές φορές, λόγω του ότι το πρόγραμμα του μάρκετινγκ , φαίνεται να είναι πολύ απλό, πολλοί υποψιάζονται απάτη.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι εργάζονται ήδη βάσει αυτής της μεθόδου μπορούν μεν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται πράγματι για μία απλή μέθοδο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είναι και εύκολη.

Για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία μέσω του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ -Διαδικτυακού Μάρκετινγκ , θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να αφοσιωθείτε στο στόχο σας με πειθαρχεία και αντοχή, όπως ακριβώς και σε μία συμβατική επιχείρηση, όμως θυσιάζοντας λιγότερο χρόνο και σημαντικά χαμηλότερο κεφάλαιο.

Το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ - Διαδικτυακό Μάρκετινγκ έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια την επιστημονική του σημασία ως μάθημα στο Harvard Business School. Τόσο το Stanford Research Centre όσο και το Wall Street Journal ισχυρίζονται ότι πάνω από 50% όλων των εμπορευμάτων και υπηρεσιών πουλήθηκαν στη δεκαετία του ’90 με τη μέθοδο του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι τα υψηλά έξοδα των συνηθισμένων μεθόδων διάθεσης.

Ερώτηση: Είναι το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ πυραμίδα;

Είναι μια συνηθισμένη ερώτηση με μονολεκτική απάντηση: ΟΧΙ.

Το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ βασίζεται στην ανάπτυξη ΔΙΚΤΥΟΥ και δεν έχει καμιά σχέση με παράνομες ``πυραμίδες``, ``αεροπλανάκια`` κλπ. Και η εξήγηση είναι απλή:
• Τα χρήματα που δίνονται στην εταιρία Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ έχουν απτό αντίκρυσμα: κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Μπορεί να είναι κάποιο προϊόν διατροφικό, προσωπικής φροντίδας, καλλυντικό ή υπηρεσία εκπαίδευσης Internet Marketing ουσιαστικά οτιδήποτε μπορεί να προωθείται μέσω άμεσης πώλησης.

• Οι περισσότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται με αυτό το σύστημα, έχουν ζωή δεκαετιών. Εάν ήταν σχήματα εξαπάτησης θα είχαν καταρρεύσει προ πολλού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η LR Health & Beauty ιδρύθηκε το 1985, η Forever Living Products ιδρύθηκε το 1978, η Oriflame το 1967 και η Avon το 1886.
Οι εταιρίες Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ -Διαδικτυακού Μάρκετινγκ δραστηριοποιούνται παγκόσμια σε δεκάδες χώρες, με διαφορετική νομοθεσία η κάθε μία.
Ενδεικτικά η LR Health & Beauty μέχρι το τέλος του 2015 δραστηριοποιείτο σε 30 χώρες, η Oriflame σε 59 και η Avon σε πάνω από 140 χώρες. Στα σχήματα πυραμίδας, χρήματα βγάζουν όσοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας. Αντιθέτως, στις περισσότερες εταιρίες Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ -Διαδικτυακού Μάρκετινγκ χρήματα βγάζουν όσοι εργάζονται και είναι παραγωγικοί.

• Ο ``μύθος`` που οφείλεται στην άγνοια ή τον αρνητισμό κάποιων για κάθε τι καινούργιο (όπως είχε συμβεί με το φραντσάιζ) ότι ``οι τελευταίοι`` του δικτύου πληρώνουν (ή δουλεύουν), για να πληρώνονται οι πρώτοι, καταρρίπτεται ολοσχερώς, και με μόνο το δεδομένο, πως ο κάθε δικτυωτής χωρίς καμιά εξαίρεση είναι ο πρώτος (ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ), της ομάδας του ΔΙΚΟΥ του προσωπικού δικτύου, ανεξάρτητα από τον αριθμό επιπέδου της ``ΑΝΑΔΟΧΗΣ`` γραμμής στο οποίο έχει εγκατασταθεί, με την εγγραφή του!!

• Αν ήταν παράνομες πυραμίδες τα δίκτυα εταιριών ,θα ήταν έκνομες και οι κυβερνήσεις των 200 περίπου χωρών, στις οποίες αυτές και χιλιάδες άλλες εταιρίες Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ, δραστηριοποιούνται (με γραφεία, αποθήκες, εγκαταστάσεις, προσωπικό, φορολογικά μητρώα και απόδοση φόρου εισοδήματος, κλπ.), εδώ και στα 40 περίπου χρόνια ανάμεσα σ` αυτές, και η Ελλάδα.

• Νόμιμη θεωρείται μια εταιρία Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ, όταν διαθέτει ΠΡΟΪΟΝ, είτε υλικό, είτε άυλο (παροχή υπηρεσίας ), και αμείβει τους συνεργάτες της με προμήθειες επί των εισπράξεων, που πραγματοποιούνται από την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του δικτύου της.

Αντίθετα, ΠΑΡΑΝΟΜΟ θεωρείται το ``Δικτυακό Οικονομικό Σχήμα``, όταν δεν υπάρχει προϊόν ή παρεχόμενη υπηρεσία, αλλά γίνεται αλυσιδωτή διακίνηση χρημάτων από χέρι σε χέρι με ΑΔΙΑΦΑΝΗ συνήθως μεγάλα κέρδη για τους εκκινητές του σχήματος, αλλά και μεγάλες απώλειες , για τα θύματά τους, όταν για κάποιο λόγο, συνήθως με την αποκάλυψη της απάτης από την εννομη τάξη, διακοπεί η αλυσίδα (π.χ. ``πυραμίδες`` Αλβανίας).

Ερώτηση: Τι είναι το ``Παθητικό Εισόδημα`` (Passive Income);

``Παθητικό εισόδημα`` έχουμε όταν ο δημιουργός ή παραγωγός ενός έργου, έχει πάψει να ασχολείται με αυτό από τη στιγμή που το ολοκλήρωσε και εξακολουθεί να πληρώνεται για αυτό, για πάρα πολλά χρόνια ακόμη, ίσως και για όλο το υπόλοιπο της ζωής του, εισπράττοντας δικαιώματα (συχνά και μετά τον θάνατό του, οι κληρονόμοι του). Παθητικό εισόδημα π.χ. λαμβάνουν οι ασφαλιστές, καλλιτέχνες, συγγραφείς, εφευρέτες κλπ.
Με Παθητικό εισόδημα αμείβονται κατά κανόνα και οι δικτυωτές (εφ’ όρου ζωής και μεταβιβάσιμο στους κληρονόμους τους), όταν το δίκτυό τους έχει αναπτυχθεί αρκετά και δεν απαιτεί τίποτε άλλο πια, παρά μόνο ``συντήρηση``.

Ερώτηση: Αν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ και επαγγελματικά, πως μπορώ να ξεκινήσω;

Απάντηση: Εφόσον συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής-συνεργάτη, μετά την πρώτη παραγγελία σας, θα λάβετε το επιχειρηματικό Starter kit της εταιρείας μας με τα απαραίτητα έντυπα, πληροφορίες και προϊόντα αιχμής που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας. Υπάρχουν δυο starter Kit, το Basic με κόστος 149 euro, και το Profi με 199euro.Αυτό το ποσό αποτελεί ποσό ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ και οχι ΔΑΠΑΝΗΣ αγοράς προϊόντων. Φυσικά θα έχετε πρόσβαση σε On line εκπαιδευτικό υλικό, δωρεάν είσοδο κάθε εβδομάδα για εκπαίδευση στα εβδομαδιαία meetings και στα μηνιαία σεμινάρια.

Ερώτηση: Πως μπορώ να κερδίσω χρήματα;

Απάντηση: Με την εταιρεία μας μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ως συνεργάτης με 3 τρόπους:
Παραγγέλνοντας προϊόντα σε χονδρική τιμή και μεταπωλώντας στους πελάτες σας στην τιμή του καταλόγου, με κέρδος 40%. Εγγράφοντας μέλη για να αγοράζουν τα προϊόντα τους μόνοι τους, με έκπτωση 15% όπου εσείς θα κερδίζετε διαφημιστική προμήθεια στην Τράπεζα από την παραγγελία τους περίπου απο 20% εως 41%. Εγγράφοντας συνεργάτες για να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα, για να απολαμβάνετε μεγαλύτερες προμήθειες που ξεκινούν απο 3% εως 21%.

Ερώτηση: Αν γίνω μέλος, υπάρχει περίπτωση να μου ζητηθούν χρήματα για ανανέωση συνδρομής;

Απάντηση: Όχι. Δεν υπάρχει καμία χρέωση, ούτε συνδρομή για να γίνετε μέλος της εταιρείας μας .Το μόνο που πληρώνετε είναι τα προϊόντα που αγοράζετε σε τιμές μέλους με μια μικρή χρέωση έως 1-3 € για τα μεταφορικά .

Ερώτηση: Πρέπει να παραγγέλνω κάθε μήνα προϊόντα;

Απάντηση: Όχι. Δεν χρειάζεται να κάνετε παραγγελίες κάθε μήνα για να είστε μέλος. Μπορείτε να παραγγέλνετε προϊόντα όποτε εσείς τα χρειάζεστε, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο

Ερώτηση: Πρέπει να πουλάω προϊόντα για να μπορώ να αγοράζω με έκπτωση;

Απάντηση: Όχι, δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πώληση προϊόντων από μέρους σας. Μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα μόνο για προσωπική σας χρήση. Αν παρ’ όλα αυτά αποφασίσετε να πουλήσετε προϊόντα τότε μπορείτε να κερδίσετε το δικαίωμα να αγοράζετε τα προϊόντα με μεγαλύτερη έκπτωση και να έχετε και επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα στις επόμενες παραγγελίες.

Ερώτηση: Αν αποφασίσω αργότερα να ξεκινήσω την δική μου επιχείρηση με αυτά τα προϊόντα, μπορώ;

Απάντηση: Ναι, μπορείτε και εμείς θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ίσως θελήσετε να μιλήσετε με το υπεύθυνο άτομο για εσάς ώστε να σας δώσει συμβουλές για το πώς να κάνετε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα.

Ερώτηση: Τι γίνεται αν αργότερα αποφασίσω ότι δεν θέλω να έχω κωδικό μέλους για να αγοράζω με έκπτωση;

Απάντηση: Ελπίζουμε ότι θα μείνετε τόσο ευχαριστημένος/η με τα προϊόντα μας που θα θέλετε πάντα να έχετε κωδικό. Αλλά αν για κάποιο λόγο αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ζητήσετε την διαγραφή σας.

Ερώτηση: Αξίζει τον κόπο να αφιερώσω τον χρόνο και την ενέργειά μου;

Αυτό θα το κρίνετε εσείς, η προσωπική μου άποψη είναι ότι το διαδικτυακό μάρκετινγκ της εταιρείας μας αποτελεί μία καταπληκτική ευκαιρία για να αυξήσετε το εισόδημά σας για τους εξής λόγους.

1. δεν έχει οικονομικό ρίσκο ( και να μην πετύχεις δεν χάνεις χρήματα)
2. έχει απεριόριστη προοπτική εισοδήματος
3. έχει ελεύθερο ωράριο και μπορείτε να την συνδυάσετε με οποιαδήποτε άλλη δουλειά κάνετε
4. έχει εξαιρετικά πιστοποιημένα προϊόντα που κάνουν την διαφορά
5. έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων που είναι καταναλωτικά και αναλώσιμα (τα χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος ούτως ή άλλως),όλοι ενδιαφέρονται για την ομορφιά και την υγεία τους.
6. οι περισσότεροι ψάχνουν μία ευκαιρία γιά επιπλέον εισόδημα

Ερώτηση: Υπάρχει εκπαίδευση και υποστήριξη;

Κάθε συνεργάτης μας απολαμβάνει πλήρη εκπαίδευση και υποστήριξη με συνεχή σεμινάρια εκπαίδευσης και υποστήριξη στην πράξη από το Winners Seminars Group .

Ερώτηση: Τι χρειάζεται να κάνω για να πετύχω;

Να έχετε όρεξη και διάθεση για να πετύχετε, να αγαπήσετε τα προϊόντα, να παρακολουθείτε το πρόγραμμα εκπαίδευσης της οργάνωση σας και να συνεργαστείτε στενά μαζί με τον σπόνσορα και σύστημα.

Ερώτηση: Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνω;

Αυτό εξαρτάται από το πόσα χρήματα θέλεις να κερδίσεις, πάντως για την δημιουργία ενός σοβαρού εισοδήματος άνω των 1.000€ τον μήνα απαιτούνται τουλάχιστον 20-30 ώρες την εβδομάδα και τουλάχιστον 1 τρίμηνο εργασίας

Ερώτηση: Τι θα σκεφτούν οι φίλοι μου, όταν μάθουν τι δουλειά κάνω;

Γιατί θα πρέπει να ``ντρέπεται`` κάποιος, αν αρχίσει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με ένα ΝΕΟ TΡΟΠΟ εμπορίας, ασυνήθιστο και άγνωστο για πολλούς μέχρι σήμερα;

Έχετε δοκιμάσει κάποια προϊόντα και είστε ενθουσιασμένοι με αυτά ή χρησιμοποιήσατε κάποιες υπηρεσίες που μια εταιρία παρέχει με πολύ καλή εξυπηρέτηση και χαμηλές χρεώσεις, και σκεφτήκατε πως και οι φίλοι και οι γνωστοί σας ίσως να ενδιαφέρονταν να τα δοκιμάσουν;
Αν θελήσουν να τ’ αγοράσουν κι εκείνοι, ασφαλώς δεν θα απαιτήσουν να τα προμηθευτούν ``δωρεάν``, αφού κι εσείς δώσατε χρήματα (πολλά ή λίγα, δεν έχει σημασία) για να τα αγοράσετε!

Σκέφτεστε μήπως, επειδή από τα χρήματα που θα εισπράξει η εταιρία για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών από τους φίλους σας, θα λάβετε εσείς κάποια προμήθεια, θα ``κατηγορηθείτε`` γι` αυτό;

Μήπως κι εκείνοι δεν θ` αρχίσουν να λαμβάνουν προμήθειες, όταν αρχίσουν την εκπληκτική αυτή επιχείρηση που τους προτείνετε;

Άλλωστε, δεν πρέπει να γνωρίζετε και κανένα γύρω σας που να προσφέρει διάφορα αγαθά ή κάποιες υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ!
Για ποιον λόγο λοιπόν θα πρέπει να ``ντρεπόμαστε`` που η εταιρία θα μας ανταμείψει με κάποια από τα χρήματα που εισέπραξε μετά τη δική μας ``διαμεσολάβηση``
Και γιατί να ``ντρεπόμαστε`` που προσφέρουμε σε αγαπητά μας πρόσωπα εκλεκτά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και το κυριότερο την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια επιχειρηματική πρόταση για την οποία θα μας ευγνωμονούν για όλη τους τη ζωή;

Έχετε απορίες; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.











πηγή.Winners Group

7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|FA89C22A-D0E1-46A2-8578-7A3131D5E72C
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|92254BE7-9DD2-4817-8339-B98E4F1302A1
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok