Πρόγραμμα ευεξίας για Ομορφα πόδια στην παραλία.

Κοινοποίηση
Είναι γνωστό πως τα πόδια μας καταπονούνται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας και η αλήθεια είναι πως η περιποίησή τους είναι καθοριστική τόσο για την όμορφη εικόνα τους όσο και για την αποφυγή διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάζονται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας.

Εκτός από τη ζέστη, τα πόδια έχουν την τάση να κουράζονται και να επιβαρύνονται καθημερινά με εμφανή πρηξίματα, λόγω ορθοστασίας, ακατάλληλων παπουτσιών αλλά και των περιττών κιλών. Μάλιστα, η συνεχής τριβή που ασκείται στη φτέρνα και την περιοχή κάτω από τα δάχτυλα, οδηγεί σε σκληρύνσεις, ξηροδερμία και σκασίματα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα στα σημεία αυτά να σκληραίνει, να «σκάει» και να δείχνει άγρια και αντιαισθητική.











Προτού φορέσετε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια, αφιερώστε χρόνο στην περιποίηση και φροντίδα των ποδιών σας, με τέσσερα απλά βήματα.


1o βήμα: Ξεκούραση
Ένα ολιγόλεπτο ποδόλουτρο σε χλιαρό νερό μπορεί να κάνει θαύματα στα ταλαιπωρημένα σας άκρα. Προσθέστε σε χλιαρό νερό θαλάσσια άλατα ή λίγο ροδόνερο που όχι μόνο θα τα ξεκουράσουν στη στιγμή αλλά και θα τα αναζωογονήσουν. Αν τα πέλματά σας είναι πολύ ξηρά, για έξτρα ενυδάτωση προσθέστε λίγες σταγόνες με αιθέρια έλαια.

2ο βήμα: Απολέπιση
Για να αντιμετωπίσετε τις σκληρύνσεις και την ξηροδερμία, ξεκινήστε με την απολεπιστική κρέμα Peeling για τα πόδια με φύκια. Με την πλούσια σύνθεσή της, ανακουφίζει τις καταπονημένες και σκασμένες φτέρνες, ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα σκληρά σημεία που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή.


3ο βήμα: Ενυδάτωση
Χαρίστε ενυδάτωση και ελαστικότητα στα άκρα σας, με την κρέμα για τα πόδια με φύκια τον απόλυτο σύμμαχο σας για τέλεια άκρα! Εκτός από πλούσια ενυδάτωση, αντιμετωπίζει την έντονη ξηροδερμία και παράλληλα αναδομεί το δέρμα σας. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε με κυκλικές κινήσεις, από τα πέλματα προς τις φτέρνες.

Τip: Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε βράδυ προτού πέσετε για ύπνο, πάντα σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Για να αποκτήσετε απαλά και μεταξένια πόδια, φορέστε λεπτά βαμβακερά καλτσάκια κατά τη διάρκεια του ύπνου και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!


4ο βήμα :Κακοσμία
Για την κακοσμία των ποδιών σας χρησιμοποιείστε τo Gel για τα πόδια με φύκια. Απομακρύνει την κακοσμία και χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στα κουρασμένα πόδια




πηγή.Winners Group
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|DB603CC3-E710-462C-BA72-B310601D74E9
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|21DFBD25-A4BD-4D29-93A7-61897FF06C3E
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok