Γιατί οι Μεγάλες Επιχειρήσεις Προτιμούν το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ -MLM

2-2-2017

Κοινοποίηση

Όπως έχει πει ο Καθηγητής Τσαρλς Κινγκ, διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, όλες οι επιχειρήσεις, οι εκκλησίες, οι πολιτικοί, τα σχολεία κτλ γνωρίζουν ότι η διαφήμιση από στόμα σε στόμα είναι η πιο αποτελεσματική και πιο αποδοτική μορφή διαφήμισης.

Είναι αποτελεσματική, επειδή η διαφήμιση προέρχεται από έμπιστη πηγή – κάποιο φίλο, συγγενή, γνωστό.
Eίναι αποδοτική, επειδή η εταιρεία δε θα χρειαστεί να πληρώσει για διαφήμιση που δε θα φτάσει ως τον πελάτη.

Αν η εταιρεία στείλει 1.000 ταχυδρομικές κάρτες πληροφορώντας τους ανθρώπους πού βρίσκεται το κατάστημά της και μόνο 1% από αυτούς τους 1.000 ανθρώπους πάνε στο κατάστημα, τότε το 99% της διαφήμισης πήγε χαμένο. Αν μία εταιρεία δαπανήσει 450 εκατομμύρια ευρώ σε μία διαφημιστική εκστρατεία, αλλά πουλήσει προϊόντα αξίας μόλις 100 εκατομμυρίων, θα έχει χάσει 350 εκατομμύρια.
Οι μεγάλες επιχειρήσεις θέλουν πολύ να δουλεύουν με εταιρείες MLM, επειδή πληρώνουν μόνο για τα αποτελέσματα. Δεν πληρώνουν διαφημιστικά έξοδα πριν πωληθούν τα προϊόντα.

Ο άλλος λόγος, για τον οποίο οι μεγάλες επιχειρήσεις προτιμούν το MLM, είναι επειδή πληρώνουν για διαφήμιση που ωφελεί τον καταναλωτή. Θα σας το εξηγήσω αμέσως: αν μία εταιρεία προσλάβει μία διασημότητα, όπως η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, και την πληρώσει 20 εκατομμύρια, αυτά τα 20 εκατομμύρια δεν προσφέρουν κάποιο όφελος στον καταναλωτή.
Όσο γοητευτική κι αν είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, δεν προσθέτει κάποια αξία στον καταναλωτή.

Στο Πολυεπίπεδο μάρκετινγκ, αυτά τα 20 εκατομμύρια προωθούνται στους συνεργάτες -διαφημιστές, οι οποίοι έχουν μάθει καλά το προϊόν και είναι σε θέση να το εξηγήσουν στον καταναλωτή.

Οι εταιρείες MLM πληρώνουν για την παραγωγή, όχι για την προσέλευση στο χώρο εργασίας

Η λέξη παραγωγή σημαίνει «κάτι που έχει παραχθεί.» Αν μία εταιρεία, η οποία δεν ανήκει στο χώρο του MLM, προσλάβει έναν εμπορικό αντιπρόσωπο για να πουλά τα προϊόντα της, κανονικά θα του καταβάλλει ένα μισθό συν την προμήθεια για τις πωλήσεις που κάνει. Αυτό συμβαίνει πριν ακόμη μάθουν αν ο εμπορικός τους αντιπρόσωπος θα κάνει έστω και μία πώληση. Αν ο αντιπρόσωπος δεν πουλήσει ποτέ τίποτα, τότε ο μισθός του ήταν μία άσκοπη δαπάνη. Στο Πολυεπίπεδο μάρκετινγκ, η εταιρεία πληρώνει προμήθεια ΜΟΝΟ όταν ένα προϊόν όντως πωληθεί.

Αυτό σημαίνει ότι πληρώνει για την παραγωγή, αντί να πληρώνει ανθρώπους να εμφανίζονται στη δουλειά, είτε παράγουν πωλήσεις είτε όχι.

Η καλύτερη δυνατή χρήση του χρόνου σας



πηγή.network-marketing.gr
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|105F18C5-7D9D-45E7-B925-455DD8B4ECB1
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|CC875D89-CE19-40F5-995D-7B7043350787
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok