Πως μπορώ να πετύχω στο Multi Level Marketing?

26-1-2018

Κοινοποίηση
Γιατί πολλοί συνεργάτες σε εταιρείες MLM (Multi - Level Marketing) κάνουν άσχημες επιλογές, χάνουν χρήματα και βλέπουν τις προσπάθειες τους να αποτυγχάνουν;

Γιατί κάποιοι συνεργάτες σε εταιρείες MLM κάνουν τις σωστές επιλογές και κινήσεις και κτίζουν επιτυχημένες δουλειές;


Η απάντηση είναι απλή εάν λάβετε υπόψη σας την παρακάτω κατάσταση.
Βρίσκεστε στη μέση ενός δωματίου με τρεις πόρτες. Πίσω από κάθε πόρτα βρίσκεται μία επιχειρηματική ευκαιρία, ένα μονοπάτι, το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία ή στην αποτυχία. Δεν ξέρετε τι είδους ευκαιρία βρίσκετε πίσω από κάθε πόρτα.










Έτσι έχετε τρεις επιλογές:

1. Μπορείτε να μείνετε ακίνητοι.


Να μην κάνετε καμία επιλογή, καμία δέσμευση. Απλά να μην κάνετε τίποτα. Μείνετε όπου είστε στη ζωή σας. Πολλοί άνθρωποι κάνουν αυτή την επιλογή στη ζωή τους. Είναι ευκολότερο να βλέπεις τηλεόραση, να παραπονιέσαι για την δουλειά σου και αν εύχεσαι να κερδίσεις το λαχείο. Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο για να πετύχει κανείς. Απλά κλείστε τα μάτια σας και να ελπίζετε κάτι καλό να συμβεί ξαφνικά. Γιατί να ρισκάρετε; Οι γείτονες σας και οι συνεργάτες σας μόνο θα αποδοκιμάσουν κάθε σας προσπάθεια να γίνετε διαφορετικοί. Αυτοί θέλουν να μείνετε πίσω μαζί τους. Η μιζέρια πράγματι αγαπά την παρέα.

2. Τυχαία διαλέγετε μία πόρτα.

Μπορεί να νιώθετε τυχερός και να πιστεύετε η τύχη θα κάνει την σωστή επιλογή για σας. Δουλεύει το σύστημα «δοκιμάζω κάτι και, αν αποτύχω, δοκιμάζω κάτι άλλο και ούτω καθεξής;» Ναι δουλεύει, αλλά πάρα πολύ αργά. Για τους περισσότερους απαιτεί πολύ χρόνο και πολλά λάθη μέχρι να βρει κανείς το σωστό μονοπάτι για την επιτυχία με το MLM. Τα λάθη φέρνουν απογοήτευση και η απογοήτευση σε οδηγεί στην ακινησία. Τα παρατάς. Γιατί πρέπει να εφεύρετε ξανά τον τροχό; Γιατί πρέπει να κάνετε και εσείς τα λάθη κάποιου άλλου;

3. Ρωτήστε κάποιον τι βρίσκεται πίσω από τις πόρτες.

Αυτή είναι η δύναμη που μπορεί να προσθέσει στην επιθυμία σας για επιτυχία ένας σύμβουλος. Δεν είναι λογικό να ρωτήσετε κάποιον τι έχει πίσω από τις τρεις πόρτες; Γιατί να αφήσετε την επιτυχία σας στο MLM στην τύχη;

Το να βρείτε έναν σύμβουλο μπορεί να πάρει χρόνια στην πορεία που χαράζετε στο MLM. Ο σύμβουλος αυτός μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθος επιλογές και να σιγουρέψει ότι η δουλειά σας "συσσωρεύεται" με σκοπό την προσωπική σας επιτυχία. Δεν υπάρχει κάτι πιο αποθαρρυντικό από το να βλέπει κανείς πολλές από τις προσπάθειές του να πηγαίνουν χαμένες. Πολλοί άνθρωποι δουλεύουν σκληρά στο NM μόνο και μόνο για να δουν ότι πρέπει να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή.

Ο σύμβουλός σας μπορεί να μοιραστεί μαζί σας τις εμπειρίες τις δικές του και άλλων που ακολούθησαν το ίδιο μονοπάτι με το δικό σας πριν από εσάς. Ενώ κάποιοι άλλοι πληρώνουν το τίμημα της δοκιμής για να βρουν το δρόμο τους, ο σύμβουλός σας θα σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα πιο γρήγορα και ξεκούραστα. Αυτό σίγουρα θα σας γλιτώσει από αρκετή απογοήτευση.

Ο σύμβουλος αυτός μπορεί να σας οδηγήσει μέσα από λανθασμένες μεθόδους και να σας προστατέψει από την απάτη κοντόφθαλμων στρατηγικών. Θα μάθετε τι δουλεύει και τι όχι.

Οι επιτυχημένοι στο MLM έκτισαν την δουλειά τους χρησιμοποιώντας δύο επιτυχημένες στρατηγικές:

Στρατηγική #1 για επιτυχία στο MLM:
Αν θέλεις να μάθεις πώς να πετύχεις στο MLM, ρώτα κάποιον που είναι ήδη πετυχημένος. Γίνε φίλος και σύντροφός του.

Ακούγεται απλό, αλλά οι νέοι συνεργάτες σχεδόν πάντα παραβλέπουν αυτή τη στρατηγική. Αν θέλεις να κερδίσεις 500.000 σε ένα χρόνο, θα ρωτούσες τον γείτονά σου που κερδίζει 50.000 πώς να το κάνεις; Θα εκτιμούσες την δική του γνώμη; Θα στήριζες την προοπτική σου πάνω στις δικές του συμβουλές;
Όχι. Φυσικά όχι.

Δεν θα ρωτούσες ένα δικηγόρο για τα ιατρικά σου προβλήματα.
Η στρατηγική σου για επιτυχία στο MLM είναι να παίρνεις συμβουλές και καθοδήγηση από κάποιον που ξέρει πώς να πετύχει στο MLM. Επομένως, βρείτε τον σύμβουλό σας και ακολουθείστε τις δικές του οδηγίες, όχι τις οδηγίες του φίλου σας ή του συγγενή σας.

Στρατηγική #2 για επιτυχία στο MLM:
Μάθετε από κάποιον, ο οποίος έχει τις γνώσεις και ένα σύστημα που δουλεύει και μπορεί να σας τα μεταδώσει.

Πολλοί άνθρωποι είναι εξαιρετικοί σ’ αυτό που κάνουν, όμως δεν έχουν την δυνατότητα και το χάρισμα να μεταφέρουν την γνώση τους στους άλλους. Εσείς δεν ψάχνετε κάτι τέτοιο. Ζητάτε σαφείς οδηγίες, μία προσέγγιση βήμα – βήμα, ένα δοκιμασμένο μονοπάτι.

Σιγουρευτείτε ότι ο σύμβουλός σας έχει ένα εγγυημένο σύστημα δουλειάς. Αναζητείστε ανθρώπους που ακολουθούν το ίδιο πλάνο δουλειάς και παρακολουθείστε την πρόοδό τους. Αν ο σύμβουλός σας είναι επιτυχημένος, όμως οι προσωπικοί του συνεργάτες δεν τα καταφέρνουν, τι πιστεύετε ότι θα γίνει με εσάς;

Αν ο σύμβουλός σας είναι επιτυχημένος και οι συνεργάτες του είναι και αυτοί επιτυχημένοι, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο.
Θα ήταν ωραίο η επιτυχία στο MLM να διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο ή στην τηλεόραση το πρωινό της Κυριακής, όμως αυτό δεν συμβαίνει.
Αν θέλετε να πετύχετε χρησιμοποιείστε τις δύο στρατηγικές και θα φτάσετε στο στόχο που βάλατε.»

Πηγή.eykairiatora.blogspot.gr


7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|FC3BE642-8007-4DA2-9819-22EF1199102C
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|8F84A9F6-0893-4107-A5DC-7C70B2DDE803
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok