Ψηφιακή Γήρανση :Τι κάνει το μπλε φως στην επιδερμίδα μας

Κοινοποίηση
Ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Σύμφωνα με γερμανική μελέτη του 2019 μένουμε απασχολημένοι , καθηλωμένοι , ακινητοποιημένοι μπροστά σε μια οθόνη για πάνω από έξι ώρες καθημερινά. Το 2020 που μένουμε σπίτι το να «βγαίνουμε» στην οθόνη είναι ακόμα πιο συχνό.

Και ίσως να γνωρίζεις ότι αυτό επιδρά αρνητικά στο μυοσκελετικό μας, στην υγεία των ματιών μας,στην ψυχική μας διάθεση,αλλά τι γίνεται με το δέρμα μας;

Και η ερώτηση που προκύπτει :

• Η πρόωρη γήρανση έρχεται ή δεν έρχεται από τις οθόνες ;
• Το μπλε φως που εκπέμπεται βλάπτει ή όχι το δέρμα μας ;


Το “Μπλε Φως” υπάρχει ήδη στη ζωή μας καθώς εκπέμπεται από τον ήλιο και είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας, η δε τεχνητή μορφή του προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην επιδερμίδα αλλά και τον οργανισμό μας γενικότερα.

Η υπερέκθεση στο μπλε φως , επισημαίνουν οι επιστήμονες, επιταχύνει τη διαδικασία οξείδωσης των κυττάρων και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης με αποτέλεσμα την εμφάνιση δυσχρωμιών . Το μπλε φως φτάνει σε μεγαλύτερο βάθος από ότι οι ακτίνες UV, επηρεάζει το DNA των κυττάρων και προκαλεί μικροφλεγμονές, επιφέροντας μια σειρά αλλαγών στη δομή και τις λειτουργίες του δέρματος, παρόμοιων με αυτές που προκαλεί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο.
Όσο και αν αγαπάμε την τεχνολογία και δη το smartphone μας, οφείλουμε να αναλογιστούμε τις αρνητικές επιδράσεις και να αναζητήσουμε λύση για την αντιμετώπιση της ψηφιακής γήρανσης.

Γερμανική εταιρεία αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του ψηφιακού καταναλωτή δημιούργησε ένα πρωτοποριακό προϊόν , έναν έξυπνο ορό , για ολοκληρωμένη προστασία από τις βλάβες που προκαλεί η έκθεση στο μπλε φως.

Ποιος είναι ο τρόπος δράσης του έξυπνου ορού BLUE LIGHT DEFENDER;

Το BLUE LIGHT DEFENDER είναι ένας έξυπνος ορός που προστατεύει την επιδερμίδα, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από την ψηφιακή γήρανση μέσω της μοναδικής τριπλής του δράσης:
Α ν τ α ν ά κ λ α σ η: Το εκχύλισμα σπιρουλίνας περιέχει την χρωστική ουσία φυκοκυανίνη, η οποία απορροφά το μπλε φως και μειώνει τις ακτίνες φωτός υψηλής ενέργειας, καθώς τις αντανακλά σαν μια προστατευτική ασπίδα, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από την πρόωρη γήρανση και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.
Ε ξ ο υ δ ε τ έ ρ ω σ η: Το εκχύλισμα μπλε λωτού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμά το οξειδωτικό στρες, χαρίζοντας νεανική όψη και λάμψη στην επιδερμίδα.
Ε π α ν ό ρ θ ω σ η: Το εκχύλισμα σπιρουλίνας περιέχει το ένζυμο Photolyase, το οποίο επανορθώνει τις κυτταρικές βλάβες που έχει ήδη υποστεί η επιδερμίδα λόγω του μπλε φωτός και αποτρέπει τον πρόωρο σχηματισμό νέων ρυτίδων, συμβάλλοντας στην ορατή μείωση των ρυτίδων της επιδερμίδας.


Πηγή.Winners Seminars Group
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|1D24602E-BB37-4977-8515-84B7A697C015
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|58405234-0C2D-4A3C-81AE-50A9489CEC04
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok