Συνέντευξη του Ασημένιου αρχηγού Μπατάλη Γεωργίου για το LR Magazin.

21-11-2016

Κοινοποίηση
Όσο μεγάλη φαντασία και να διέθετα στο ξεκίνημα της καριέρας μου με την LR, δεν θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ πως θα ερχόταν μια μέρα που θα έγραφα στο Γερμανικό LR Magazin.
Στο ξεκίνημά μου με είχε εντυπωσιάσει κάτι που είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης σχετικά με τους επιτυχημένους που τους γράφει η Ιστορία, όπου έγραφε:

«Τι θες στη ζωή σου να γράφεις Ιστορία και να την διαβάζουν άλλοι ή να διαβάζεις εσύ την Ιστορία των άλλων;»

Ξεκινώντας την LR σταδιοδρομία μου πριν 16 χρόνια, ούτε καν είχε περάσει απ’ τον νου μου ότι το σημαντικότερο που θα μου πρόσφερε τελικά αυτή η δουλειά θα ήταν το να γνωρίσω πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου. Προέρχομαι από τον επιχειρηματικό στίβο και για 20 χρόνια είχα δικές μου επιχειρήσεις στο χώρο της ψυχαγωγίας και εστίασης.

Οι δουλειές μου πήγαιναν πάρα πολύ καλά, αλλά εμπνεύστηκα από το ΜLM μοντέλο. Το είδα σαν μια ΠΡΟΚΛΗΣΗ και το ξεκίνησα στις χαραμάδες του επαγγελματικού μου χρόνου.
Ναι μεν θεώρησα ότι από την αρχή ήταν μια επιχειρηματική πρόταση, αλλά για μένα η ουσία είναι ότι ποτέ δεν θα γνώριζα χωρίς το LR ταξίδι τον εαυτό μου.

Όλοι μιλάμε κάθε μέρα για αλλαγή νοοτροπίας, για αλλαγή στάσης, για το ποιοι γύρω μας πιστεύουμε πως πρέπει να αλλάξουν λίγοι όμως θεωρώ ότι έχουμε το «γνώθι σ’ αυτόν» που να μας λέει πως πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Χρειάστηκε λοιπόν κι εγώ κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσω ότι μόνον ένας τρόπος υπάρχει για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος:

‘’Το να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο’’.

Είναι λοιπόν πολύ σπουδαίο τελικά που αυτή την αλλαγή, αυτή τη διαρκή δουλειά πάνω στον εαυτό μου και τη συνεχή βελτίωση, την έκανα μέσω της LR δραστηριότητας διότι το LR ταξίδι έχει μεγάλη δημιουργικότητα και δεν το αλλάζω με τίποτα, είναι μοναδικό!

Το κομβικότερο όμως σημείο αυτής της διαδρομής είναι η πρώτη στιγμή, η στιγμή όπου ο νέος συνεργάτης καλείται να εμπιστευτεί την LR αν δεν γίνει αυτό, τότε δεν γίνεται τίποτα. Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκα την εταιρεία μου, διότι έτσι είχα μάθει από τις συμβατικές επαγγελματικές μου δραστηριότητες: ότι, δηλαδή, σχέση συνεργασίας χωρίς αμοιβαία εμπιστοσύνη δεν έχει νόημα, ούτε μέλλον.

Επομένως είχα αντιληφθεί εξαρχής ότι η εμπιστοσύνη είναι μια πολύ σημαντική, αλλά ταυτοχρόνως και ευαίσθητη, έννοια. Τι εννοούμε όμως με τον όρο «εμπιστοσύνη»;
Εμπιστοσύνη σημαίνει το να έχουμε πίστη σε κάποιο άτομο, οργανισμό ή εταιρεία, το να μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν, το να μπορούμε να παίρνουμε τα λεγόμενα και τις πράξεις του ως δεδομένα χωρίς να νιώθουμε την ανάγκη να τα αναλύσουμε για να δούμε τι κρύβεται πίσω από αυτά.
Η ίδια η λέξη αναδεικνύει την ύπαρξη πίστης, δηλαδή το κατεξοχήν χαρακτηριστικό μιας επιτυχημένης σχέσης. Άρα η εμπιστοσύνη είναι βασικό συστατικό στη συνταγή της προσωπικής μας επιτυχίας, καθότι η επιτυχία πραγματώνεται μέσα από μια σωστή, υγιή και αμοιβαία επωφελή σχέση.

Πρέπει πάντα λοιπόν να ξεκινάμε μια σχέση με αυτή την αρχή: σε εμπιστεύομαι – με εμπιστεύεσαι!

Αυτό ακριβώς συνέβη και με την LR από την πρώτη στιγμή που ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να δουλέψω μαζί της η απόφασή μου αυτή βασίστηκε στη σχέση: σε εμπιστεύομαι – με εμπιστεύεσαι. Με τον καιρό αυτή η αρχική εμπιστοσύνη που έδειξα στην εταιρεία, στο πνεύμα της και στους ανθρώπους της, συνέχισε διαρκώς να επιβεβαιώνεται, να ισχυροποιείται και να διευρύνεται.

Έτσι λοιπόν σήμερα μπορώ να διακρίνω 10 λόγους για τους οποίους εμπιστεύομαι την εταιρεία μου:

1. Εμπιστεύομαι την εταιρεία μου γιατί μου έδειξε έναν νέο επαγγελματικό δρόμο στον οποίον για να πετύχεις θα πρέπει να αλλάξεις τη νοοτροπία σου. Μου ανέπτυξε το επιχειρηματικό μου πνεύμα και μπορώ να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα και τις καταστάσεις. Πλέον, σε κάθε εμπόδιο εγώ βλέπω κι από μια ευκαιρία.

2. Εμπιστεύομαι την εταιρεία μου γιατί μου προσφέρει σήμερα, σε μια εποχή γενικευμένης κρίσης, ένα οικονομικό δίχτυ ασφαλείας. Η LR είναι ένα μεγάλο λιμάνι Ασφάλειας – Ελπίδας – Προοπτικής.

3. Εμπιστεύομαι την LR γιατί προσφέρει σε μένα και την οικογένεια μου μια εντελώς διαφορετική, ανώτερη ποιότητα ζωής, και ένα πολύ αξιόλογο και ξεχωριστό lifestyle, με αυτοκίνητα και ταξίδια. Το βασικότερο είναι πως νοιώθω ότι δεν ανήκω στη μάζα των πολλών.

4. Εμπιστεύομαι την LR γιατί 16 χρόνια δεν με διέψευσε ποτέ. Ήταν συνεπής σε όλα, πάντα.

5. Εμπιστεύομαι την LR γιατί με την εκπαίδευση που μου παρείχε δωρεάν, έχει βάλει τα θεμέλια για μια μεγάλη ανάπτυξη της οργάνωσής μου.

6. Εμπιστεύομαι την LR γιατί είναι μια εταιρεία με αξίες .Οι αξίες της LR είναι Πάθος –Πίστη –Εμπιστοσύνη, είναι αυτές ακριβώς που αποτελούν τη βάση για μια καλύτερη κοινωνία εν γένει, και έχουν γίνει πια και δικές μου αξίες.

7. Εμπιστεύομαι την LR γιατί μου έχει δώσει το δικαίωμα, όταν άλλοι άνθρωποι στην ηλικία των πενήντα μπαίνουν στην επαγγελματική τους δύση, εγώ τώρα να είμαι στην Ανατολή των ονείρων μου. Μου έδωσε το δικαίωμα να ΟΝΕΙΡΕΎΟΜΑΙ. Είχα διαβάσει κάπου ότι ο άνθρωπος πεθαίνει όταν σταματά να ονειρεύεται η LR επομένως σε κρατά ζωντανό.

8. Εμπιστεύομαι την LR γιατί με τα προϊόντα της μου έχει δώσει υγεία και μπορώ να βοηθώ και άλλους συνανθρώπους μου. Μπορώ να μιλώ με οποιανδήποτε πάνω στο κομμάτι υγείας –ευεξίας .Μέσω των μοναδικών πιστοποιήσεων που διαθέτουν, εδραιώνουν και εμπνέουν απεριόριστη εμπιστοσύνη.

9. Εμπιστεύομαι την LR γιατί με το δίκαιο Marketing Plan που έχει, μπορώ και προσφέρω το πολυπόθητο αγαθό της εργασίας. Σήμερα πολλοί σύμβουλοι της οργάνωσής μου έχουν εισοδήματα που τους έχουν αλλάξει την ζωή.

10. Εμπιστεύομαι την LR γιατί μου πρόσφερε το δικαίωμα να διαμορφώνω ΕΓΩ τη ζωή μου και όχι οι άλλοι. Είμαι ΕΓΏ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ τιμονιέρης και καπετάνιος της πολύτεκνης οικογενείας μου. Ονειρεύομαι τα παιδιά μου να πάρουν κάποτε τη σκυτάλη της LR επιχείρησής μου.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου: Είμαι υπερήφανος για αυτούς που, παρά τις δυσκολίες της χώρας μου, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και έτσι μαζί στήνουμε μια μεγάλη LR επιχείρηση. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους που μου είπαν ΟΧΙ, διότι αποτέλεσαν για μένα μια ευκαιρία να ψαχτώ, να διαβάσω, να βελτιωθώ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και το προσωπικό της LR Ελλάδος και τον Γενικό Διευθυντή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης τον κο Δημήτρη Μπελίτσο επειδή με την εργατικότητά του «φυλά καλά τις Θερμοπύλες»!

Το σύνθημά μου στο δικτυακό μάρκετινγκ, όταν έχω κι εγώ τις δυσκολίες μου, είναι:

«Ο Τολμών Νικά, ο Ζητών Λαμβάνει, και ο Ερωτών Απολαμβάνει».

Τολμήστε το όνειρο, διεκδικήστε τη ζωή που επιθυμείτε, και απολαύστε το LR ταξίδι!

I LOVE MY COMPANY

Με εκτίμηση

Μπατάλης Γεώργιος
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|0091BD11-5D3B-4200-9F9B-FBAF0AC3F6C1
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|45BB2EC0-7386-40FB-A0CF-E17DF8E91FBC
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok