4 Tips για να Αφαιρείτε το Μέικαπ Χωρίς να Κάνετε Ρυτίδες Γύρω από τα Μάτια.

Κοινοποίηση
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει λάθος και σωστός τρόπος να βγάζετε το μέικ από από τα μάτια σας. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ποια προιόντα χρησιμοποιείτε, αλλά και πώς τα χρησιμοποιείτε.

Σήμερα, τα μέικ απ κρατάνε πολύ και συχνά είναι αδιάβροχα. Γι αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε κάποιο καθαριστικό που μπορεί να ανταποκριθεί κατάλληλα. Αν χρησιμοποιείτε λάθος καθαριστικό, τότε θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο (και να ταλαιπωρήσετε και την επιδερμίδα σας περισσότερο) για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ.










Τι λένε όμως οι επαγγελματίες του μακιγιάζ και οι δερματολόγοι; Συμφωνούν όλοι σε ένα πράγμα: το να τραβάτε και να ταλαιπωρείτε το δέρμα γύρω από τα μάτια μπορεί να κάνει ζημιά και να σπάσει τα ευαίσθητα αγγεία. Αυτός είναι ο σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε ρυτίδες.

Δείτε, λοιπόν, μερικά tips για να αφαιρείτε το μακιγιάζ και να αποφύγετε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.












Ξεπλύνετε το καθαριστικό
Αφού διαλέξετε το σωστό προϊόν, αφαιρέστε το μακιγιάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Το τελευταίο βήμα; Ξεπλύνετε το καθαριστικό. Αν και πολλοί το παραβλέπουν, να θυμάστε πως το καθαριστικό ντεμακιγιάζ περιέχει συστατικά και χημικά που δεν θέλετε να μείνουν στο δέρμα σας. Αν δεν ξεπλένετε το πρόσωπό σας θα συσσωρευτούν και με τον καιρό θα δημιουργήσουν ρυτίδες.
Tο καθαριστικό ντεμακιγιάζ περιέχει συστατικά και χημικά που δεν θέλετε να μείνουν στο δέρμα σας.

Επιλέξτε απαλά συστατικά Διαλέξτε ένα καθαριστικό με απαλά συστατικά.

Δεν πρέπει να ερεθίζει το δέρμα σας ή να το ξηραίνει. Ιδανικά επιλέξτε ένα καθαριστικό με φυσικά συστατικά και φροντίστε να είναι υποαλλεργικό.
Βρέξτε τα μάτια σας Βρέξτε τα μάτια σας με βαμβάκι πριν τα καθαρίσετε. Έπειτα βάλτε το καθαριστικό και αφήστε το να δράσει. Μπορείτε να βάλετε δύο cotton pads σαν αγγούρια και να τα αφήσετε στα μάτια σας για 15 δευτερόλεπτα για να μαλακώσει το μακιγιάζ και να φύγει πιο εύκολα. Οτιδήποτε μείνει, αφαιρέστε το πολύ απαλά.











Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό χωρίς έλαια.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι το πρώτο σημείο που φαίνεται η ηλικία σας. Γενικά ταλαιπωρείται από πολλούς παράγοντες, όπως το γέλιο ή το τρίψιμο των ματιών, πράγμα που μεταφράζεται σε ρυτίδες. Διαλέξτε ένα υγρό καθαριστικό και χωρίς έλαια. Τα έλαια περιέχουν συστατικά που ερεθίζουν το δέρμα, εισχωρούν στους πόρους και δημιουργούν πρήξιμο κάτω από τα μάτια.












πηγή.spirossoulis.com
7x5pjg85n8|0000ABC871B5|winnersNew|articles|soma|BA061637-52A3-4ACD-91C4-3B8697B88AB2
mx7taf5gqm|00008E9992D3|winnersNew|articles|soma|9EF748FD-A300-472D-A088-569D39D09AEF
Μείνε μαζί με τους winnersΟροι χρήσης
We use cookies in order to make our website more attractive to visitors and to enable the use of certain functions. If you continue to use the website, you accept the use of the cookies.Ok